Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Folli Follie: Εξετάζεται η πώληση της Links of London - Εντολή σε Deloitte, Savigny Partners

tags :
Folli Follie: Εξετάζεται η πώληση της Links of London - Εντολή σε Deloitte, Savigny Partners
Την πώληση της Links of London επιβεβαίωσε ότι εξετάζει η Folli Follie
Την πώληση της Links of London επιβεβαίωσε σήμερα (26/8/2019) ότι εξετάζει η Folli Follie, αναφέροντας πως έχει αναθέσει στους Deloitte και Savigny Partners να διερευνήσουν αυτή την επιλογή.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία με την επωνυμία «Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο “FF Group” (εφεξής η «Εταιρεία») παρέχει στο επενδυτικό κοινό την ακόλουθη ενημέρωση:
H Eταιρεία έλαβε γνώση ορισμένων αναφορών στα Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με την πιθανή πώληση της Links of London.
Η Εταιρεία μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει αναθέσει στους Deloitte και Savigny Partners να διερευνήσουν την επιλογή μιας πλήρους πώλησης της επιχείρησης, αλλά έως εκεί εκτείνεται η εντολή τους αυτή την στιγμή.
H Links of London παραμένει στη διαδικασία ενός σχεδίου ανάκαμψης, το οποίο η Εταιρεία συνεχίζει να υποστηρίζει.
Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Κατάχρηση της Αγοράς (EΕ) 596/2014 (MAR) και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούς του άρθρου 7 του MAR.
Για τους σκοπούς του MAR και του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κ. Μανταλένα Κασιδιαροπούλου, του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης