Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson: Το Ιράν έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην πυρηνική συμφωνία

Johnson: Το Ιράν έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην πυρηνική συμφωνία
Το Ιράν έχει την ευκαιρία να συμμορφωθεί εκ νέου με την πυρηνική συμφωνία, δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Boris Johnson
Το Ιράν έχει την ευκαιρία να συμμορφωθεί εκ νέου με την πυρηνική συμφωνία και να συνεχίσει τον διάλογο για τις πυρηνικές του δραστηριότητες, δήλωσε σήμερα (26/8/2019) ο Βρετανός πρωθυπουργός, Boris Johnson.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, δήλωσε νωρίτερα ότι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ιράν κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να τερματιστεί η αντιπαράθεση για την πυρηνική συμφωνία του 2015.
Υπενθυμίζεται ότι ο Trump απέσυρε τις Ηνωμένες Πολιτείες από τη συμφωνία, παρόλο που οι ευρωπαϊκές δυνάμεις συνεχίζουν να την υποστηρίζουν.
«Το Ιράν δεν πρέπει ποτέ να έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει πυρηνικά όπλα», δήλωσε ο Johnson σε συνέντευξη Τύπου, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής των G7.
«Υπάρχει σαφώς τώρα μια ευκαιρία για το Ιράν να συμμορφωθεί εκ νέου με την πυρηνική συμφωνία... και να συνεχίσει τον διάλογο, καθώς και να σταματήσει την ανάρμοστη συμπεριφορά στην περιοχή», πρόσθεσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης