Υπουργείο Παιδείας: Νέες διοικήσεις σε τρεις οργανισμούς

Υπουργείο Παιδείας: Νέες διοικήσεις σε τρεις οργανισμούς
Νέες διοικήσεις σε τρεις οργανισμούς γνωστοποίησε το υπουργείο Παιδείας
Νέες διοικήσεις σε τρεις οργανισμούς, που έχει υπό την εποπτεία του, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Παιδείας.
Πρόκειται για το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.), τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και το Ιδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.).
Στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, πρόεδρος ορίστηκε ο καθηγητής Οδυσσέας - Ιωάννης Ζώρας.
Ο κ. Ζώρας, είναι Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Χειρουργικής Ογκολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) «Ογκολογία: Από τον Ογκογένεση έως τη Θεραπεία», Διευθυντής της Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου η δικηγόρος Γεωργία Παπαευθυμίου.
Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό Δίκαιο.
Διαθέτει πλούσια εμπειρία στο Εταιρικό Δίκαιο, στο Δίκαιο του Ανταγωνισμού, στο Πτωχευτικό Δίκαιο και στο Χρηματοοικονομικό Δίκαιο.
Στο Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης ως νέος πρόεδρος ορίζεται ο ηλεκτρολόγος-μηχανικός Κωνσταντίνος Δέρβος.
Αποφοίτησε από την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) και έλαβε το μεταπτυχιακό του τίτλο στα προηγμένα βιομηχανικά συστήματα από το Kingston University του Λονδίνου.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS