Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εντείνεται η φημολογία για πρόωρες κάλπες στη Βρετανία - Sun: Ο Johnson θα μπορούσε να ζητήσει εκλογές και την Τετάρτη (4/9)

Εντείνεται η φημολογία για πρόωρες κάλπες στη Βρετανία - Sun: Ο Johnson θα μπορούσε να ζητήσει εκλογές και την Τετάρτη (4/9)
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η Sun, ο Johnson εάν χάσει από του Remainers (τους βουλευτές που είναι κατά του Brexit) στη Βουλή θα ζητήσει εκλογές ακόμα και την Τετάρτη
Εκλογές πριν τις 31 Οκτωβρίου επιδιώκει ο Βρετανός πρωθυπουργός, Boris Johnson, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Sun.
Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα, o Johnson πιστεύει ότι χρειάζεται φρέσκια εντολή από τους ψηφοφόρους για να προχωρήσει σε συμφωνία με την ΕΕ για το Brexit, εάν χάσει από τους Remainers τις επόμενες μέρες.
Μάλιστα, θα μπορούσε να ζητήσει εκλογές ακόμα και την Τετάρτη (4/9/2019), περίπτωση στην οποία οι κάλπες θα στηθούν στις 10 Οκτωβρίου.
Ο Boris έχει δηλώσει στους συμμάχους του υπουργικού συμβουλίου ότι φοβάται ότι οι Remainers από τους Tories σε συνεργασία με τους Εργατικούς του στείνουν παγίδα για να ανατρέψουν τις προσπάθειες του ενόψει της Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 17 Οκτωβρίου.
Οι βουλευτές θα προσπαθήσουν να του δέσουν τα χέρια αύριο (3/9/2019) και να σταματήσουν το No Deal Brexit καταθέτοντας νόμο στο Κοινοβούλιο, αναγκάζοντας τον Boris να ζητήσει παράταση 3 μηνών στο Brexit.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης