Τελευταία Νέα
Διεθνή

Louis Vuitton: 1500 νέες θέσεις εργασίας στην Γαλλία - Μεγάλη η ζήτηση από την αγορά της Κίνας

tags :
Louis Vuitton: 1500 νέες θέσεις εργασίας στην Γαλλία - Μεγάλη η ζήτηση από την αγορά της Κίνας
Louis Vuitton: 1500 νέες θέσεις εργασίας στην Γαλλία
Η Louis Vuitton θα προσλάβει επιπλέον 1500 άτομα προσωπικό στη Γαλλία έως το 2022, καθώς θα επεκτείνει την παραγωγή της για να καλύψει την ισχυρή ζήτηση σε αγορές όπως η Κίνα.
Το brand, κατασκευάζει το μεγαλύτερο μέρος των δερμάτινων και τις τσάντες χειρός της στην εγχώρια αγορά, όπου απασχολεί περίπου 4.300 άτομα σε 16 εργαστήρια δερμάτινων ειδών.
"Θα χρειαστούν επιπλέον 1.500 για τα επόμενα δύο έως τρία χρόνια, καθώς αυτά τα εργοστάσια θα φτάσουν σε πλήρη δυναμικότητα και θα ανοίξουν άλλα δύο", δήλωσε η εταιρεία.
Η Vuitton έχει επίσης τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στις Ηνωμένες Πολιτείες οι οποίες εξυπηρετούν την αγορά των ΗΠΑ. Αλλά η μάρκα δεν σχεδιάζει να μεταφέρει οποιαδήποτε κατασκευή στην Κίνα ή την Ασία για να είναι πιο κοντά σε αυτή την τεράστια αγορά.
"Γιατί να αλλάξουμε ένα μοντέλο που λειτουργεί όμορφα;", αναρωτήθηκε ο CEO της εταιρείας, Michael Burke, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο εργοστάσιο του Beaulieu.
O Burke είπε επίσης ότι η μάρκα στοχεύει στην ανακύκλωση όλων των απούλητων αγαθών. Τα πολυτελή σήματα (όπως για παράδειγμα η Burberrry) έχουν δεχθεί πιέσεις από τους καταναλωτές και τις περιβαλλοντικέ οργανώσεις, μετά από αποκαλύψεις ότι μερικές φορές κατέστρεφαν τα αποθέμαά τους για να διατηρήσουν την αποκλειστική τους εικόνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης