Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Μπακούρας (EDA Thess): Βασικοί στόχοι η διείσδυση του φυσικού αερίου σε περισσότερες περιοχές και η ανάπτυξη του δικτύου

tags :
Μπακούρας (EDA Thess): Βασικοί στόχοι η διείσδυση του φυσικού αερίου σε περισσότερες περιοχές και η ανάπτυξη του δικτύου
Η EDA Thess έχει δώσει πρόσβαση σε τριακόσιες πενήντα χιλιάδες καταναλωτές, με ισάριθμους μετρητές και σε δεκαεπτά κεντρικούς διανομείς ανέφερε ο γενικός διευθυντής EDA Thess, Λεωνίδας Μπακούρας
«Τριακόσιες πενήντα χιλιάδες σημεία και δεκαεπτά διανομείς» το δίκτυο της EDA Thess ανέφερε ο γενικός διευθυντής της, Λεωνίδας Μπακούρας, από το βήμα του Southeast Europe Energy Forum που διοργάνωσαν την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο και η Ελληνική Δεξαμενή Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία.
Το 60% των ενεργειακών καταναλωτών στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιεί φυσικό αέριο, ενώ EDA Thess έχει δώσει πρόσβαση σε τριακόσιες πενήντα χιλιάδες καταναλωτές, με ισάριθμους μετρητές και σε δεκαεπτά κεντρικούς διανομείς ανέφερε ο γενικός διευθυντής EDA Thess, Λεωνίδας Μπακούρας.
«Έχουμε δύο στόχους τη διείσδυση του φυσικού αερίου σε όλο και περισσότερες περιοχές και την ανάπτυξη του δικτύου ώστε να μπει περισσότερος κόσμος.
Μέσα σε τρία χρόνια πάνω από 66.000 οικογένειες μπήκαν στο δίκτυο μας.
Το δίκτυο μας λειτουργεί με ασφάλεια, αδιάλειπτη παροχή, όλο το εικοσιτετράωρο, όλο το χρόνο» είπε ο κ. Μπακούρας και συνέχισε:
«Υπάρχουν 350.000 σημεία μετρητές και 17 έμποροι διανομείς.
Έχουμε λειτουργική ανεξαρτησία, όλοι οι καταναλωτές είναι ελεύθεροι να πληροφορηθούν πιο χρήστη θέλουν.
Ηλεκτρονικό σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών Διαφάνεια, αντικειμενικότητα, διαφύλαξη δεδομένων, άμεση σύνδεση είναι τα αυτά που μας χαρακτηρίζουν, διασφαλίζουμε και τηρούμε το ρυθμιστικό, το κανονιστικό πλαίσιο».
Ο κ. Μπακούρας πρόσθεσε ότι αναμένεται και το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο από τη ΡΑΕ για να γίνει αντικατάσταση ορισμένων μετρητών, αφού κάποιοι δεν είναι προσβάσιμοι στα κτίρια, έτσι ώστε να δίνονται εγκαίρως οι μετρήσεις στους χρήστες και να υπολογίζονται οι χρεώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης