Διεθνή

Karrenbauer (CDU): Καμία συνεργασία με το AfD – Στόχος να ξανακερδίσουμε τους ψηφοφόρους μας

tags :
Karrenbauer (CDU): Καμία συνεργασία με το AfD – Στόχος να ξανακερδίσουμε τους ψηφοφόρους μας
Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε ξεκάθαρα θέση απέναντι στο ακροδεξιό αυτό κόμμα είπε η Karrenbauer
Κάθε σενάριο συνεργασίας με την Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) ύστερα από την πρόσφατη άνοδο του εν λόγω κόμματος στις τοπικές εκλογές σε Σαξονία και Βρανδεμβούργο απέκλεισε η επικεφαλής της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU),  Annegret Kramp – Karrebauer.
«Δεν πρέπει να συγκατοικήσουμε με την AfD, δεν πρέπει να πάμε στο κρεβάτι μαζί της, αυτό δεν έφερε αποτέλεσμα για κανένα συντηρητικό κόμμα στην Ευρώπη μέχρι τώρα», είπε η Annegret Kramp – Karrebauer μιλώντας στο γερμανικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ARD.
«Ο στόχος της CDU πρέπει να είναι να κερδίσει ξανά τους ψηφοφόρους που επέλεξαν την AfD, με συγκεκριμένες πολιτικές προτάσεις.
Η παράταξη μου είναι υποχρεωμένη να πάρει ξεκάθαρα θέση εναντίον του ακροδεξιού κόμματος» υποστήριξε η Kramp – Karrebauer, τονίζοντας ότι η CDU δεν μπόρεσε τους τελευταίους μήνες να δείξει πώς εννοεί να «ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πολιτών».
Ερωτηθείσα αν ετοιμάζεται να διαδεχθεί την Angela Merkel στην καγκελαρία, η Annegret Kramp – Karrebauer είπε ότι «έχουμε καγκελάριο και είμαι η υπουργός Άμυνας και αυτό είναι καλό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης