Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το βάρος στη στήριξη των εργαζομένων ρίχνει ο Corbyn - Θέλει να ιδρύσει Υπουργείο για τα Εργασιακά Δικαιώματα

tags :
Το βάρος στη στήριξη των εργαζομένων ρίχνει ο Corbyn - Θέλει να ιδρύσει Υπουργείο για τα Εργασιακά Δικαιώματα
Το βάρος στην στήριξη των εργαζομένων ρίχνει ο Corbyn
Ο ηγέτης των Εργατικών Jeremy Corbyn αποκάλυψε την πρόθεσή του να δημιουργήσει υπουργείο Εργασιακών Δικαιωμάτων, σε περίπτωση που ανέλθει στην εξουσία.
Στόχος του υπουργείου θα ήταν να πετύχει καλύτερους μισθούς, μεγαλύτερη εργασιακή ασφάλεια και να δώσει στου εργαζόμενους περισσότερα δικαιώματα στους χώρους εργασίας τους.
Με την κρίση του Brexit να βαθαίνει, τόσο οι Εργατικοί όσο και το κυβερνών Συντηρητικό Κόμμα, ετοιμάζονται για πρόωρες εκλογές.
Ο Corbyn σε ομιλία του στα συνδικάτα δεσμεύτηκε να δώσει την "εξουσία στα χέρια των εργαζομένων" και όχι "στην τάξη που αντιπροσωπεύει ο Johnson".
Παράλληλα, ο ηγέτης των Εργατικών εξέφρασε την πρόθεσή του να δημιουργήσει έναν Οργανισμό Προστασίας των Εργαζομένων για την προστασία και ενίσχυση των δικαιωμάτων τους και την εισαγωγή συλλογικών διαπραγματεύσεων.
"Η επόμενη Εργατική κυβέρνηση θα επιφέρει τη μεγαλύτερη επέκταση των δικαιωμάτων για τους εργαζόμενους που η χώρα μας έχει δει ποτέ. Θα θέσουμε την εξουσία στα χέρια των εργαζομένων ", δήλωσε ο Corbyn, τονίζοντας ότι υποστηρίζει "τα συμφέροντα των πολλών".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης