Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Placement από την Profile - Πουλάει ίδιες μετοχές σε τρεις Έλληνες και ένα ξένο επενδυτή

tags :
Placement από την Profile - Πουλάει ίδιες μετοχές σε τρεις Έλληνες και ένα ξένο επενδυτή
Έχουν γίνει 5 πακέτα στην τιμή των 3,88 ευρώ συνολικής αξίας 1,7 εκατ. ευρώ και συνολικού όγκου 436 χιλ. τεμαχίων. 
Placement πραγματοποιεί αυτήν την ώρα η Profile η οποία ανακοίνωσε χθες πως διακόπτει το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών.
Στην αγορά κυκλοφορούσαν οι πληροφορίες εδώ και καιρό ότι πρόκειται να γίνει placement και σύμφωνα με πληροφορίες οι μετοχές που πουλήθηκαν πηγαίνουν σε τρεις Έλληνες και ένα ξένο επενδυτή.
Ασφαλώς πρόκειται για μία εξαιρετικά θετική εξέλιξη για την εταιρεία, η οποία δημοσίευσε καλά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο.
Οι προοπτικές σύμφωνα με αναλυτές είναι εξαιρετικά θετικές για τις επόμενες χρήσεις και σημειώνεται πως έχει αρνητικό καθαρό δανεισμό.
Πιο αναλυτικά έχουν γίνει 5 πακέτα στην τιμή των 3,88 ευρώ συνολικής αξίας 1,7 εκατ. ευρώ και συνολικού όγκου 436 χιλ. τεμαχίων.
Η εισηγμένη αναμένεται να εγγράψει σημαντικές υπεραξίες από τις πωλήσεις μετοχών.
Τα πακέτα αντιστοιχούν στο 3,7% του συνόλου των μετοχών.
Σύμφωνα με την εταιρεία με απόφαση από 09.09.2019 του Διοικητικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού γνωστοποιεί ότι προτίθεται να προβεί σε πώληση έως 520.000 ιδίων μετοχών που κατέχει, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 4,40% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου αυτής.
Η πώληση των ως άνω ιδίων μετοχών θα πραγματοποιηθεί μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης εντός του χρονικού διαστήματος από 11.09.2019 έως 12.09.2019.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης