Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Θα τους στείλω φυλακή – Να γίνει προανακριτική για τη Novartis

Λοβέρδος: Θα τους στείλω φυλακή – Να γίνει προανακριτική για τη Novartis
Κατηγορούμαι ότι έπαιρνα χρήματα από τον Φρουζή, τον οποί όσο ήμουν υπουργός δεν τον είχα καν γνωρίσει είπε ο κ.Λοβέρδος
Τη διενέργεια προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis ζητά ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, σε βάρος του οποίου ζητείται η άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Λοβέρδος υποστήριξε ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα άμυνας και επίθεσης που διαθέτει κάθε Έλληνας και Ελληνίδα.
«Θέλω να τους στείλω φυλακή χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα με όλους τους πολίτες», είπε ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος σχετικά με τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή, τόνισε ότι εμπεριέχονται λιγότερα στοιχεία.
Όπως είπε, κατηγορείται ότι έπαιρνε χρήματα από τον Φρουζή, «τον οποίο όσο ήμουν υπουργός, δεν τον είχα καν γνωρίσει!».
«Οι κατηγορίες έχουν στηριχτεί σε καταθέσεις «ψευδομαρτύρων-κουκουλοφόρων», οι οποίοι για όλους κρίθηκαν αναξιόπιστοι, για μένα αξιόπιστοι!» υποστήριξε ο κ.Λοβέρδος, τονίζοντας ότι «μέλος της προηγούμενης κυβέρνησης ενορχήστρωσε μια ιστορία που κατέληξε στην προσβολή δέκα ανθρώπων, από τους οποίους έμεινα εγώ»
«Υπάρχουν μαρτυρίες δύο εισαγγελέων ότι δέχτηκαν πιέσεις από μέλος της κυβέρνησης, τον ‘Ρασπούτιν’», υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος υπενθυμίζοντας την αναφορά Παπαγγελόπουλου έξω από το Μαξίμου, όταν ανακοίνωνε ότι η υπόθεση Nοvartis «είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο».
«Εμείς δεν φοράμε κουκούλα.
Αυτοί που μας κατηγόρησαν φορούν κουκούλες.
Θα βγουν όμως αυτές όταν έρθει η υπόθεση στη Βουλή.
Ο κ.Αγγελής έχει περιγράψει τον Παπαγγελόπουλο» τόνισε ο κ.Λοβέρδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης