Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Να ερευνηθούν οι σκευωρίες ΣΥΡΙΖΑ για Ρασπούτιν και ΚΕΕΛΠΝΟ

tags :
Γεωργιάδης: Να ερευνηθούν οι σκευωρίες ΣΥΡΙΖΑ για Ρασπούτιν και ΚΕΕΛΠΝΟ
Να ερευνηθούν οι σκευωρίες ΣΥΡΙΖΑ για Ρασπούτιν και ΚΕΕΛΠΝΟ ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης
Κεραυνούς κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τις σκευωρίες, όπως λέει, που έστησε, προκειμένου να εξοντώσει του πολιτικούς της αντιπάλους, εξαπολύει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
Ζητά μάλιστα ευθέως να διερευνηθούν συγκεκριμένες υποθέσεις, όπως ο ρόλος του «Ρασπούτιν» στο θέμα της Novartis, αλλά και η σκευωρία σε βάρος υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Γεωργιάδης τάσσεται (μιλώντας στο manifesto.gr) υπέρ αντίστοιχων εξεταστικών επιτροπών από τη Βουλή, ώστε να χυθεί άπλετο φως.
Είναι χαρακτηριστικές οι απαντήσεις που δίνει αναφερόμενος στα δύο αυτά θέματα.
Συγκεκριμένα, για τη Novartis δήλωσε: «Μετά και τις καταγγελίες του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κυρίου Αγγελή, το Κοινοβούλιο για να προστατέψει τον πυρήνα της δημοκρατίας μας που είναι η διάκριση των εξουσιών και ο δημοκρατικός σεβασμός των πολιτικών μας διαφορών υποχρεούται να διερευνήσει την υπόθεση. Πλέον, έχουμε επίσημη κατάθεση εν ενεργεία αντιεισαγγελέα στην οποία ο κύριος Αγγελής λέει -σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στον τύπο- ότι υπήρχε «Υπουργός Κυβερνήσεως Τσίπρα ονόματι Ρασπούτιν», ο οποίος έστελνε υποθέσεις στην Εισαγγελία. Με συγχωρείται, μετά από όλα αυτά υπάρχει κάποιος που θα πει να μη διερευνηθεί αυτή η υπόθεση; Δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής στους 300 που θα μπορεί να πει ότι δεν θα γίνει Προκαταρκτική Επιτροπή, αλλιώς θα θεωρηθεί ότι κάποιοι θέλουν μάλλον να το κουκουλώσουν».
Για την πληροφορία ότι δυο Εισαγγελείς ζήτησαν, την πλήρη απαλλαγή, δηλαδή την οριστική παύση της ποινικής δίωξης και τη μη απαγγελία κατηγορίας κατά των τ. υπάλληλων του ΚΕΕΛΠΝΟ, σχολίασε: «Η σκευωρία που έστησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ περί «συμμορίας υπαλλήλων στο ΚΕΕΛΠΝΟ» για να πλήξει τους πολιτικούς της αντιπάλους κατέπεσε. Κυνήγησαν όλους αυτούς τους εργαζόμενους που αναφέρατε, έχασαν τις δουλειές τους, τους «κρέμασαν στα μανταλάκια».
Τώρα που αθωώθηκαν όλοι με βούλευμα, δεν είδα ανάλογα πρωτοσέλιδα.
Θα έρθει η στιγμή που θα ερευνηθούν όλα μέχρι κεραίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης