Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Κουτσούμπα με Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη - Του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή θητεία

Συνάντηση Κουτσούμπα με Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη - Του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή θητεία
Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση γνωριμίας με τον δήμαρχο του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου
Με το Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα θα συναντηθεί σήμερα (14/9) ο γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο δημαρχείο της πόλης.
Ο κ. Κουτσούμπας ευχήθηκε «καλή δύναμη και καλή θητεία» στον κ. Ζέρβα και στο επίκεντρο της μεταξύ τους συνάντησης ήταν οι οικονομικοί πόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το μετρό και ιδιαίτερα ο σταθμός Βενιζέλου, η σχολική στέγη, η ανάπλαση της ΔΕΘ, τα προβλήματα των εργαζομένων.
«Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση γνωριμίας με τον δήμαρχο του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου και μια ενημέρωση για τις ενέργειες και τις δράσεις της νέας δημοτικής αρχής», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας και συμπλήρωσε ότι πάγια θέση του ΚΚΕ είναι πως «θα πρέπει να υπάρχει γενναία χρηματοδότηση στους δήμους»
Σε ό,τι αφορά το θέμα του μετρό, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε:
«Επισημάναμε ότι αγωνιστικά οι δήμοι πρέπει να διεκδικούν τα αυτονόητα για τους κατοίκους και επικεντρώσαμε στο ζήτημα της αναγκαιότητας να συνεχίσει το έργο του μετρό. Υπάρχει μεγάλη ευθύνη από τις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις, την κατασκευάστρια εταιρία για τις καθυστερήσεις και δεν θα πρέπει να υπάρξει νέα εμπλοκή, αλλά να προχωρήσει και το ρόλο των αρχαιολόγων που λένε ότι μπορούν να συνυπάρξουν το μετρό και η ανάδειξη των αρχαιοτήτων της πόλης».
Ο κ. Ζέρβας χάρισε στον κ. Κουτσούμπα ένα βιβλίο, ενώ σχολίασε ότι:
«Το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα με μεγάλη παράδοση, με συμμετοχή σε πολλούς αγώνες, με ουσιαστική συμμετοχή στο Κοινοβούλιο και στην τοπική αυτοδιοίκηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης