Τελευταία Νέα
Οικονομία

Γεωργιάδης: Εκδόθηκαν όλες οι απαιτούμενες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις για την επένδυση στο Ελληνικό

Γεωργιάδης: Εκδόθηκαν όλες οι απαιτούμενες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις για την επένδυση στο Ελληνικό
Eγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης, η τέταρτη και τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), που αφορά στην πολεοδομική ωρίμανση του ακινήτου
Mε το δευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development Οδυσσέα Αθανασίου συναντήθηκε το Σάββατο (14/9/2019) ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις σχετικά με την λήψη αποφάσεων που αφορούν την επένδυση στο Ελληνικό.
Σε  ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός συγχαίρει τους συνεργάτες του που συνέβαλαν να ολοκληρωθεί η έκδοση όλων των απαιτούμενων ΚΥΑ και γνωστοποίησε και τη συνάντησή του με τον κ. Αθανασίου.
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή (13/9) εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης, η τέταρτη και τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), που αφορά στην πολεοδομική ωρίμανση του ακινήτου.
Συγκεκριμένα η ανάρτηση του υπουργού, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες, αναφέρει:
«Στην πρώτη φωτό, ο χώρος και οι βασικοί συνεργάτες μου που πετύχαμε το αρχικά ακατόρθωτο, την έκδοση όλων των εκκρεμών ΚΥΑ, στην δεύτερη οι υφυπουργοί Νίκος Παπαθανάσης και Δημήτρης Οικονόμου και στην τρίτη και στην τρίτη ο Διευθύνων της Lamda κ. Αθανασίου μόλις ενημερώθηκε επισήμως ότι τελειώσαμε».
Στο μεταξύ την ικανοποίηση του εξέφρασε ο υπουργός και για την έκδοση εγκυκλίου από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων που αφορά στους ειδικούς αντικαταχρηστικούς κανόνες για τους μετασχηματισμούς επιχειρήσεων και τη μεταφορά ζημιών.
Όπως αναφέρει ο υπουργός: «Μία από τις πλέον ευχάριστες ειδήσεις ήταν και η έκδοση εγκυκλίου από την ΑΑΔΕ και τον κ. Πιτσιλή. Χάρη σε αυτή, και τον ευχαριστώ, πολλές επενδύσεις στην Χώρα μας θα ξεμπλοκάρουν καθώς αποκτούν Ασφάλεια Δικαίου».
    

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης