Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισπανία: Στους έξι ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες

Ισπανία: Στους έξι ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες
Τελευταίο θύμα ένας 41χρονος άνδρας
Στους έξι αυξήθηκε ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες που πλήττουν την ανατολική και νότια Ισπανία τις τελευταίες δύο ημέρες.
Τελευταίο θύμα ένας 41χρονος άνδρας από την πόλη Οριχουέλα, ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα νεκρός στην νοτιοανατολική Ισπανία, όπως έκανε γνωστό ανακοίνωσε η τοπική κυβέρνηση.
Στο μεταξύ, πάνω από 1.100 στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στις περιοχές της Μούρθια και της Βαλένθια για να βοηθήσουν στη διάσωση των πλημμυροπαθών και την απομάκρυνση με ασφάλεια χιλιάδων κατοίκων, μετά από την υπερχείλιση ενός ποταμού που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν αυτοκινητόδρομοι.
Πάντως, ο υπερησιακός πρωθυπουργός της Ισπανίας, Pedro Sánchez , επισκέφθηκε νωρίτερα το Σάββατο 14/9 το κέντρο διοίκησης εκτάκτων αναγκών της Αλικάντε.
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 13/9 βρέθηκαν νεκροί τρεις άνδρες, ενώ δύο αδέλφια έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη όταν το αυτοκίνητό τους παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.
Στο μεταξύ, η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία διατήρησε στο τρίτο υψηλότερο, από την κλίμακα τεσσάρων επιπέδων, το επίπεδο συναγερμού για κακοκαιρία για πολλές περιοχές στην κεντρική και νότια Ισπανία.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης