Θεοδωρικάκος (υπ. Εσωτερικών): Έρχονται 8.500 προσλήψεις – Βάζουμε τέλος στους υπεράριθμους συμβασιούχους

Θεοδωρικάκος (υπ. Εσωτερικών): Έρχονται 8.500 προσλήψεις – Βάζουμε τέλος στους υπεράριθμους συμβασιούχους
Τον Οκτώβριο θα ξέρουμε το σύνολο των αναγκών του Δημοσίου και θα έχουμε γνώση των δημοσιονομικών δυνατοτήτων είπε ο κ.Θεοδωρικάκος
Στις προσλήψεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικός Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέροντας παράλληλα πως η κυβέρνηση θα βάλει τέλος στους υπεράριθμους συμβασιούχους.
«Μέσα στο μήνα Οκτώβριο θα έχει συγκεντρωθεί το σύνολο των αιτημάτων, το σύνολο των αναγκών, θα έχουμε γνώση των δημοσιονομικών δυνατοτήτων, θα τεθούν όλα αυτά υπόψη και του Πρωθυπουργού, θα εισηγηθούμε στον Πρωθυπουργό και θα ληφθούν αποφάσεις» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Θεοδωρικάκος.
Αναφορικά με τις ήδη αποφασισμένες προσλήψεις, ο κ.Θεοδωρικάκος είπε ότι αυτές θα ανέλθουν σε 8.500 («1.500 Ειδικοί Φρουροί που θα περιπολούν στους δρόμους κ4.500 προσλήψεις στον χώρο της Ειδικής Αγωγής και 2.500 υγειονομικό προσωπικό από το Υπουργείο Υγείας»), ενώ ήταν κατηγορηματικός ότι θα φύγουν από το Δημόσιο 9.000 υπεράριθμοι συμβασιούχοι.
«Βάζουμε τέλος στους υπεράριθμους, βρήκαμε μια κατάσταση με 9.000 παραπάνω έκτακτους στο ελληνικό δημόσιο, τους οποίους είχε ξεχάσει η προηγούμενη κυβέρνηση να τους ανακοινώσει τους τελευταίους 3 μήνες πριν τις εκλογές, θα βάλουμε τέλος σε αυτή την υπόθεση διότι είναι θέμα και δικαιοσύνης για τα νέα παιδιά που θέλουν να υποβάλλουν αιτήσεις αλλά και είναι και θέμα σωστής λειτουργίας του ελληνικού κράτους που πρέπει να σέβεται τους πολίτες, όπως και οι πολίτες πρέπει να σέβονται το κράτος» υποστήριξε ο κ.Θεοδωρικάκος.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS