Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συμφωνία τραπεζών με Εμμ. Δομαζάκη - Ενεχυριάζει τις μετοχές του και προχωρά ενδιάμεση χρηματοδότηση και στρατηγικός

tags :
Συμφωνία τραπεζών με Εμμ. Δομαζάκη - Ενεχυριάζει τις μετοχές του και προχωρά ενδιάμεση χρηματοδότηση και στρατηγικός
Εως τις 20/9 οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα πρέπει να προχωρήσουν στην κατάθεση μη δεσμευτικών προσφορών
Κανονικά θα προχωρήσει η διαδικασία για την εύρεση στρατηγικού επενδυτή στην Creta Farms ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται και η ενδιάμεση χρηματοδότηση της ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι το πέρας της διαδικασίας.
Μετά  από συνάντηση εκπροσώπων των πιστωτικών ιδρυμάτων με τον πρόεδρο, διευθύνοντα σύμβουλο αλλά και μεγαλομέτοχο της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ κ. Εμμ. Δομαζάκη επήλθε συμφωνία ώστε ο τελευταίος να προχωρήσει στην ενεχυρίαση των μετοχών του χωρίς όρους ώστε να εισέλθει επενδυτής στην εταιρία χωρίς καθυστερήσεις.
Οι τράπεζες τις επόμενες ημέρες και μετά την υπογραφή της σύμβασης ενεχυρίασης των μετοχών τόσο με τον Εμμ. Δομαζάκη όσο και τον Κ. Δομαζάκη (είχε εξ αρχής δεχτεί την ενεχυρίαση υπό τον όρο ότι θα το δεχτεί και ο κ. Εμμ. Δομαζάκις) αλλά και τις απαραίτητες εγκρίσεις θα προχωρήσουν στην ενδιάμεση χρηματοδότηση της εταιρείας.
Υπενθυμίζεται ότι έως τις 20 Σεπτεμβρίου δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα πρέπει να προχωρήσουν στην κατάθεση μη δεσμευτικών προσφορών.

ΝΙ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης