Αχτσιόγλου: Να αφήσει τους τακτικισμούς για τη Novartis o Μητσοτάκης

Αχτσιόγλου: Να αφήσει τους τακτικισμούς για τη Novartis o Μητσοτάκης
Ή ο Σαμαράς είναι ακραίος συκοφάντης ή ο Τσίπρας είχε κάνει σκευωρία υποστήριξε η κα.Αχτσιόγλου
Να αφήσει τους τακτικισμούς για την απόφαση της Novartis καλεί τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.
«Αυτή η κίνηση είναι μια κίνηση ακραίου τακτικισμού κατά τη γνώμη μου.
Είναι ένα τερτίπι, που νομίζω ότι γίνεται για να κρατήσει εσωκομματικές ισορροπίες από τον Πρωθυπουργό.
 Ή που ο κ. Σαμαράς είναι ένας ακραίος συκοφάντης και δεν υπάρχει θέμα σκευωρίας ή που ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση μας είχε κάνει μια σκευωρία.
Και τα δύο μαζί δεν μπορούν να ισχύουν.
Άρα ο Πρωθυπουργός πρέπει να αποφασίσει και να αφήσει αυτούς τους τακτικισμούς για να κρατήσει και τις εσωτερικές του ισορροπίες και με την μία και την άλλη πλευρά του κόμματός του.
Θεωρώ ότι είναι διπλή δειλία αυτό.
Το δεύτερο επί της ουσίας είναι ότι είναι πρωτοφανές να επιχειρείται η δίωξη αυτών που κινήθηκαν για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» είπε μιλώντας στο Real Fm η κα.Αχτσιόγλου, η οποία αναφέρθηκε και στη μείωση του αριθμού των εκκρεμών συντάξεων που επιτεύχθηκε επί της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
«Υπάρχει και ένας βαθμός fake news που αναπαράγονται από τον κ. Βρούτση.
Η πραγματικότητα είναι ότι το καλοκαίρι όταν φύγαμε εμείς από το υπουργείου αφήσαμε περίπου 100.000 κύριες, επικουρικές και εφάπαξ ληξιπρόθεσμα, επίσης όμως μέσα στην τελευταία τετραετία κάναμε μια δουλειά όπου μειώσαμε τις εκκρεμότητες που μας είχε αφήσει στο παρελθόν ο κ. Βρούτσης κατά 70%.
Ο κ. Βρούτσης στο παρελθόν είχε αφήσει όταν έφυγε 400.000 απλήρωτες και εμείς σε αυτά τα χρόνια δουλέψαμε και πληρώσαμε το 70% και έμειναν 100.000 απλήρωτες.
Άρα, παραμένει ένα πρόβλημα αλλά έχει γίνει πολύ δουλειά την προηγούμενη περίοδο» υπογράμμισε η κα.Αχτσιόγλου.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS