Τελευταία Νέα
Διεθνή

Huawei: Χωρίς τις εφαρμογές της Google το νέο της μοντέλο

tags :
Huawei: Χωρίς τις εφαρμογές της Google το νέο της μοντέλο
Χωρίς τις εφαρμογές της Google το νέο μοντέλο της Huawei λόγω των αμερικανικών κυρώσεων
Χωρίς τις εφαρμογές της Google κυκλοφόρησε σήμερα το Mate 30, το νέο μοντέλο 5G της κινεζικής Huawei.
Το μοντέλο παρουσιάστηκε σήμερα (19/9) στο Μόναχο και προς το παρόν δεν θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας. Η σειρά θα λειτουργεί με μία έκοδση ανοιχτού κώδικα του λειτουργικού συστήματος Android.
Λόγω των αμερικανικών κυρώσεων το Mate 30 δεν έχει τις εφαρμογές της Google όπως το Gmail, το Youtube, το Play Store και το Google Maps.
Αντ' αυτών η εταιρεία προσφέρει ένα δικό της περιβάλλον το οποίο βασίζεται στο Android και λέγεται EMUI110, διαθέσιμο στο δικό της app store.
Το νέο μοντέλο είναι τεχνολογίας 5G, της επόμενης γενιάς ασύρματων δικτύων που υπόσχονται υψηλότερες ταχύτητες και λιγότερο χρόνο επικοινωνίας της μίας συσκευής με την άλλη.
Σχετική εικόνα
Η Huawei πάντως βρίσκεται γενικά σε δύσκολη θέση, καθώς της απαγορεύτηκε η συμμετοχή στον οργανισμό FIRST (Forum of Incident Response and Security Teams). O οργανισμός αυτός είχε συσταθεί τη δεκαετία του '90 με σκοπό τα μέλη του να μοιράζονται μεταξύ τους σημαντικές πληροφορίες για κενά ασφαλείας, ευπάθειες και επιθέσεις, ούτως ώστε να λαμβάνονται μέτρα για την κυβερνοασφάλεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης