Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέα παιδική σειρά γιαουρτιού από τη ΔΕΛΤΑ, με τους ήρωες του Paw Patrol

tags :
Νέα παιδική σειρά γιαουρτιού από τη ΔΕΛΤΑ, με τους ήρωες του Paw Patrol
Νέα παιδική σειρά γιαουρτιού από τη ΔΕΛΤΑ
Η ΔΕΛΤΑ εμπλουτίζει τα παιδικά προϊόντα της με μία νέα σειρά γιαουρτιού, γευστική και θρεπτική, που φιλοξενεί στη συσκευασία της τους ήρωες της δημοφιλούς σειράς Paw Patrol!
Σταθερά προσανατολισμένη στην παραγωγή υγιεινών προϊόντων, που συμβάλλουν στην ομαλή ανάπτυξη των παιδιών, προσφέροντας τους γευστική απόλαυση και χαρά, η ΔΕΛΤΑ λανσάρει τη νέα αυτή σειρά με την υπογραφή του ΔΕΛΤΑ Smart, της μάρκας που προτιμούν σταθερά, τόσο οι μικροί μας φίλοι, όσο και  οι μητέρες τους.
Τα αγαπημένα κουταβάκια της παιδικής τηλεοπτικής σειράς Paw Patrol έχουν κερδίσει τις καρδιές των μικρών με τις περιπέτειές τους. Τώρα η ΔΕΛΤΑ δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να έχουν τους αγαπημένους πρωταγωνιστές κοντά τους, κάθε στιγμή της ημέρας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα θρεπτικό γιαούρτι σε δύο λαχταριστές γεύσεις, φράουλα με μπανάνα και μπισκότο με γεύση βανίλιας.  
Τα προϊόντα της νέας σειράς, στα πρότυπα της αγαπημένης παιδικής μάρκας ΔΕΛΤΑ Smart, είναι εμπλουτισμένα με ασβέστιο, βιταμίνες D και Β για γερά κόκκαλα και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε να προσφέρουν στα παιδιά τα απαραίτητα στοιχεία για τη σωστή ανάπτυξή τους.
Παράγονται από 100% ελληνικό γάλα ΔΕΛΤΑ, χωρίς συντηρητικά.
Νέα γιαουρτάκια Paw patrol από τη ΔΕΛΤΑ, σούπερ απολαυστικά και  θρεπτικά για όλα τα παιδάκια!!!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης