Άμυνα – Διπλωματία

Salami (Στρατηγός): Το Ιράν είναι τόσο ισχυρό που αναγκάζονται να το κατηγορούν άδικα για όλα

tags :
Salami (Στρατηγός): Το Ιράν είναι τόσο ισχυρό που αναγκάζονται να το κατηγορούν άδικα για όλα
Το Ιράν είναι τόσο ισχυρό που αναγκάζονται να το κατηγορούν άδικα για όλα, δηλώνει  Ιρανός στρατηγός
Το Ιράν είναι τόσο ισχυρό που αναγκάζονται να το κατηγορούν άδικα ότι βρίσκεται πίσω από κάθε ατυχές συμβάν, δήλωσε σήμερα (19/9) ο αρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars.
Από την Κυριακή, το Ιράν απορρίπτει κατηγορηματικά τις αμερικανικές και σαουδαραβικές κατηγορίες εναντίον του ότι αυτό κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις που έγιναν το Σάββατο σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Σαουδική Αραβία, την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβαν οι αντάρτες Χούτι της Υεμένης.
“Από την στιγμή που έχουμε εμπιστοσύνη ότι οι στρατιώτες μας περιμένουν τον εχθρό επαγρυπνώντας στα σύνορα, δεν έχουμε καμία ανησυχία όσον αφορά τους εχθρούς, μεγάλους ή μικρούς”, δήλωσε ο στρατηγός Salami, όπως μεταδίδει το Fars, στη διάρκεια επίσκεψής του στο Μποζνούρ, στο βορειοανατολικό Ιράν.
“Εμείς δεν έχουμε τέτοιου είδους ανησυχίες και ο εχθρός το ξέρει αυτό και σήμερα είμαστε τόσο ισχυροί που αναγκάζονται να μας κατηγορούν άδικα ότι βρισκόμαστε πίσω από κάθε ατυχές συμβάν”, πρόσθεσε ο Salami, τις δηλώσεις του οποίου επικαλέστηκε το Fars κατά το κλείσιμο αφιερώματός του στις προσπάθειες των Φρουρών της Επανάστασης για την τοπική ανάπτυξη.
Οι δηλώσεις του αυτές μεταδόθηκαν επίσης από την ιρανική δημόσια τηλεόραση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης