Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Παγκόσμιες διακρίσεις για την Creta Oil - Βοτζάκης

tags :
Παγκόσμιες διακρίσεις για την Creta Oil - Βοτζάκης
Παγκόσμιες διακρίσεις για την Creta Oil - Βοτζάκης
Τρεις εξαιρετικές  τιμητικές διακρίσεις ποιότητας  για την CRETA OIL-ΒΟΤΖΑΚΗΣ ΑΕ, έρχονται για ακόμα μια φορά να επιβραβεύσουν τις πολυετούς προσπάθειες όλης της ομάδας που δουλεύει συστηματικά και υπεύθυνα, για να προσφέρει ποιοτικό βραβευμένο Κρητικό ελαιόλαδο σε όλο τον κόσμο.
Συγκεκριμένα το Κρητικό  Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Olyssos, έλαβε  3 μετάλλια ποιότητας τους διεθνείς διαγωνισμούς ποιότητας  που πραγματοποιήθηκαν σε Ισραήλ-TERRAOLIVO, Αργεντινή OLIVINUS και Ευρώπη  EVO IOOC για το 2019.
 Η CRETA OIL-ΒΟΤΖΑΚΗΣ ΑΕ είναι η παλαιότερη εταιρεία παραγωγής συσκευασίας στην Κρήτη και εξάγει τυποποιημένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, και Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Η εταιρεία φημίζεται για την υψηλή ποιότητα προϊόντων που παράγει μέσα από τα 2 υπερσύγχρονα ελαιοτριβεία που διαθέτει καθώς και από το πλήρως εξοπλισμένο συσκευαστήριο που διατηρεί όλες τις παγκόσμιες πιστοποιήσεις   με αποκλειστικό στόχο, την απόλυτη ικανοποίηση του δικτύου ανάπτυξης που περιλαμβάνει συνεργάτες και τελικούς  καταναλωτές στην παγκόσμια αγορά
Τα επώνυμα προϊόντα της CRETA OIL-ΒΟΤΖΑΚΗΣ ΑΕ θα τα βρείτε σε περισσότερες  από 35  χώρες .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης