Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τεράστιες ουρές και ολονύχτια αναμονή για το iPhone 11 Pro και Pro Max - Από σήμερα το πρωί (20/9) στα ράφια

tags :
Τεράστιες ουρές και ολονύχτια αναμονή για το iPhone 11 Pro και Pro Max - Από σήμερα το πρωί (20/9) στα ράφια
Ολονύχτια αναμονή στην επίσημη πρώτη του iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία
Η ώρα της κρίσης του… κοινού έφτασε για την Apple η οποία από σήμερα θα πάρει μια γεύση για το αν τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά του νέο iPhone 11 είναι αρκετά για να προσελκύσουν τους αγοραστές σε καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο, καθώς τα νέα smartphones είχαν σήμερα 20/9, την επίσημη πρώτη τους στα ράφια των καταστημάτων.
Στο κατάστημα-ναυαρχίδα της Apple στην Regent Street, μια χούφτα φανατικών του  iPhone στήθηκαν στην ουρά από την Πέμπτη το βράδυ, ενώ στις 6 το πρωί σήμερα  Παρασκευή, περίπου 40 πελάτες περίμεναν να ανοίξουν οι πόρτες του καταστήματος.
Ο αριθμός άρχισε να αυξάνεται από τη στιγμή που η Apple άνοιξε τις πόρτες του.
Ουρές σχηματίστηκαν και έξω από τα καταστήματα της Apple στη Σιγκαπούρη, το Σίδνεϋ, το Βερολίνο αλλά και στο κατάστημα της περίφημης Fifth Avenue στη Νέα Υόρκη πολύ πριν τις 8 το πρωί, όταν το κατάστημα άνοιξε και επίσημα τις πύλες του μετά την ανακαίνιση που δέχτηκε.
Εκεί βρέθηκε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Tim Cook που χαιρέτησε το πλήθος που περίμενε στο δρόμο.
 


Το κατάστημα της Apple στο Σίδνεϋ


Το κατάστημα της Apple στο Βερολίνο

Το κατάστημα της Apple στη Σιγκαπούρη


Μεταξύ των χαρακτηριστικών που ενθουσίασαν τους πελάτες από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το νέο iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, είναι η τριπλή κάμερα, οι πιο ανθεκτικές οθόνες, η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και οι ταχύτεροι επεξεργαστές.
Και όπως υποστήριξε ένας φανατικός οπαδός του διάσημου τηλεφώνου: «Αντί να αγοράσω μια νέα κάμερα, προτιμώ να αναβαθμίσω το τηλέφωνό μου», δήλωσε ο Tarif Karanfil, ο οποίος άρχισε να περιμένει γύρω από τις 6 το πρωί της Παρασκευής για προμηθευτεί το iPhone 11 Pro Max.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης