Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Οι κυρώσεις σε βάρος του Ιράν θα φέρουν αποτελέσματα

tags :
Trump: Οι κυρώσεις σε βάρος του Ιράν θα φέρουν αποτελέσματα
Η στρατιωτική (επιλογή) θα δούλευε επίσης, υποστηρίζει ο Αμερικανός πρόεδρος, αλλά είναι ένα πολύ σκληρό είδος νίκης και «δεν είναι αυτό που προτιμώ, αν είναι εφικτό»
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump σήμερα 20/9, υποστηρίζοντας ότι οι κυρώσεις σε βάρος του Ιράν θα φέρουν αποτέλεσμα και επαναλαμβάνοντας ότι προτιμά αυτή τη στρατηγική παρά την ανάληψη στρατιωτικής δράσης, όπως επίσης και ότι η αυτοσυγκράτηση «είναι καλό πράγμα».
«Νομίζω ότι οι κυρώσεις δουλεύουν.
Η στρατιωτική (επιλογή) θα δούλευε επίσης.
Αυτό είναι ένα πολύ σκληρό είδος νίκης», είπε, στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Αυστραλό πρωθυπουργό Scott Morrison.
Λίγο νωρίτερα, ανακοινώνοντας τις νέες κυρώσεις σε βάρος της Τεχεράνης, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος επανέλαβε ότι η αυτοσυγκράτηση είναι «καλό πράγμα και ότι δείχνει «δύναμη» και όχι αδυναμία.
«Προσευχόμαστε στον Θεό οι ΗΠΑ να μην χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα, όμως το οπλοστάσιο έχει αναβαθμιστεί και είναι έτοιμο.
«Δεν υπήρξε ποτέ άλλη χώρα πιο προετοιμασμένη» από τις ΗΠΑ για να εξαπολύσει στρατιωτικά πλήγματα», συνέχισε.
«Αυτή θα ήταν η εύκολη λύση για μένα (...) να πλήξω 15 σημαντικούς στόχους στο Ιράν (...) θα έπαιρνε μόλις ένα λεπτό» και «θα ήταν μια πολύ κακή ημέρα για το Ιράν», εξήγησε. «Αλλά δεν είναι αυτό που προτιμώ, αν είναι εφικτό», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης