Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης για Thomas Cook: Έχουμε 50.000 τουρίστες στην Ελλάδα – Έχει αρχίσει ο επαναπατρισμός τους

tags :
Θεοχάρης για Thomas Cook: Έχουμε 50.000 τουρίστες στην Ελλάδα – Έχει αρχίσει ο επαναπατρισμός τους
Κάνουμε ότι χρειάζεται ώστε να στηρίξουμε πρώτα τους φιλοξενούμενους και μετά τους ξενοδόχους είπε ο υπ. Τουρισμού
Την θέση ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι ήδη σε επαφές με την υπηρεσία βρετανικής αεροπορίας για το σχέδιο επαναπατρισμού των φιλοξενούμενων στην πατρίδα τους διατύπωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χ. Θεοχάρης, ο οποίος αναφερόμενος στην κατάρρευση του μεγάλου ταξιδιωτικού γραφείου Thomas Cook, είπε ότι έχει αρχίσει ήδη ο επαναπατρισμός τους.
«Τα πρώτα αεροπλάνα έχουν φτάσει σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Κω, οι 22.000 αναμένεται να επιστρέψουν και μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου τελειώνουν και οι διακοπές των υπολοίπων, θα γυρίσουν όλοι με ασφάλεια.
Aπό σήμερα τα έξοδα στα ξενοδοχεία τους καλύπτονται από την ασφαλιστική κάλυψη της πολιτικής αεροπορίας και συνεπώς δεν υπάρχει λόγος και καμία δικαιολογία να ζητήσει κάποιος ξενοδόχος χρήματα από τους φιλοξενούμενους» είπε ο κ.Θεοχάρης.
«Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχουμε 50.000 τουρίστες.
Έχουμε μαζευτεί στο υπουργείο και κάνουμε επαφές για να κάνουμε ότι χρειάζεται ώστε να στηρίξουμε πρώτα τους φιλοξενούμενους και στη συνέχεια τους ξενοδόχους.
Η μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι μεγάλη.
Όλο το Σαββατοκύριακο ήμασταν σε συζητήσεις με την Thomas Cook έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για αυτό που τελικά συνέβη» τόνισε ο κ.Θεοχάρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης