Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Κανονικά τα δρομολόγια τρένων και προαστιακού την Πέμπτη 26/9

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Κανονικά τα δρομολόγια τρένων και προαστιακού την Πέμπτη 26/9
Κανονικά τα δρομολόγια τρένων και προαστιακού την Πέμπτη
Πίστωση χρόνου στη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δίνουν οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο, αναστέλλοντας τις κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγείλει για την Πέμπτη 26/9.
Ειδικότερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών εξήγγειλε απεργιακές κινητοποιήσεις, υποστηρίζοντας ότι η διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ επιδεικνύει κωλυσιεργία ως προς το ζήτημα της υπογραφής Σ.Σ.Ε. η οποία έχει λήξει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα κι έχει ως αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην καλύπτονται από Σ.Σ.Ε., θέτοντας σε κίνδυνο το εργασιακό τους μέλλον, εν όψει μάλιστα της συγχώνευσης της εταιρείας, που πρόσφατα εξαγγέλθηκε.
Κατά τη διάρκεια συνάντησης της ΠΟΣ με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το μεσημέρι, μετά από δέσμευση της τελευταίας, όπως υποστηρίζουν οι σιδηροδρομικοί, για ικανοποίηση του αιτήματος, αποφασίστηκε η αναστολή για μια εβδομάδα των κινητοποιήσεων.
Στο πλαίσιο αυτό, με ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει ότι την Πέμπτη εκτελούνται κανονικά όλα τα δρομολόγια των τρένων, συμπεριλαμβανομένων του προαστιακού και των τουριστικών διαδρομών.
Εν τω μεταξύ, η Σ.Σ.Ε. του ΟΣΕ, που έχει ήδη υπογραφεί από τον Μάρτιο, βρίσκεται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προκειμένου να τύχει της έγκρισης της κυβέρνησης για ζητήματα που έχουν συμφωνηθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης