Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προσκλητήριο Τσίπρα για ένταξη χιλιάδων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ - Σφοδρή επίθεση στον «Μητσοτάκη Εσωτερικού» για οικονομία, ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, Μάτι - Τι απαντά η ΝΔ

Προσκλητήριο Τσίπρα για ένταξη χιλιάδων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ - Σφοδρή επίθεση στον «Μητσοτάκη Εσωτερικού» για οικονομία, ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, Μάτι - Τι απαντά η ΝΔ
Για «Μητσοτάκη Εσωτερικού» και «Μητσοτάκη Εξωτερικού» έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας
(upd) Προσκλητήριο για την ένταξη χιλιάδων νεών μελών στον ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κεντρική επιτροπή, ξεδιπλώντας το όραμά του για την επόμενη μέρα.
Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να γίνει ένα κόμμα ανοικτό, συμμετοχικό, ένα κόμμα των μελών, με απλούς λαϊκούς ανθρώπους, ένα κόμμα αριστερό.
Ο πρώην πρωθυπουργός εξαπέλυσε εφ΄όλης της ύλης επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στα ΜΜΕ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «Μητσοτάκη Εσωτερικού» και «Μητσοτάκη Εξωτερικού», κατηγορόντας τον πρωθυπουργό για διγλωσσία σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων, όπως τα ελληνοτουρκικά, η οικονομία, το προσφυγικό, η τραγωδία στο Μάτι και η Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο επίσης για προσπάθεια να ξεπουληθούν τα ΕΛΠΕ και η ΔΕΗ, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα εργασιακά.
Ο Αλέξης Τσίπρας στηλίτευσε και την ακύρωση της συνάντησης Μητσοτάκη - Trump.
«Όπως γνωρίζετε ο κος Μητσοτάκης βρίσκεται στις Σύνοδο του ΟΗΕ στις ΗΠΑ.
Κεντρικός στόχος του ταξιδιού ήταν η συνάντηση με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Όσο τον είδαμε εμείς τον Donald Trump, άλλο τόσο τον είδε και ο κος Μητσοτάκης.
Εντάξει δε λέω περίμενε υπομονετικά στη σειρά μαζί δεκάδες άλλους στη δεξίωση του Προεδρικού ζεύγους το επόμενο βράδυ, προκειμένου να έχει την ευκαιρία για 15’’ να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του, μετά συζύγων.
Αλλά συνάντηση δεν έκανε.
Φανταστείτε να είχε συμβεί αυτό σε μένα ποιοι θα ήταν οι τίτλοι των γνωστών έγκυρων εφημερίδων και ποια τα σχόλια στα δελτία των ειδήσεων».
Και πρόσθεσε:
«Η συνάντηση λοιπόν με τον Trump δεν έγινε.
Έγινε όμως η συνάντηση με τον Erdogan.
«Πρώτη φορά στα χρονικά Έλληνας πρωθυπουργός σε συνάντησή του με τον Τούρκο Πρόεδρο, δεν θέτει το ζήτημα της ανάγκης άμεσου τερματισμού των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο.
Και το χειρότερο: Τη στιγμή που τα Τουρκικά γεωτρύπανα αλωνίζουν την Κυπριακή ΑΟΖ δεν θέτει θέμα άμεσου τερματισμού των παράνομων γεωτρήσεων.
Ή τουλάχιστον έτσι προκύπτει από τη πρώτη κυβερνητική ενημέρωση«, τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.
Όπως σημείωσε, μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ξαφνικά βγήκε και δεύτερη ενημέρωση.
«Αλλά και πάλι σας καλώ να αναρωτηθείτε τι ακριβώς θα γινόταν αν συναντούσα τον Erdogan σε μια στιγμή που κορυφώνει ρητορικές απειλές αλλά και έμπρακτες παραβιάσεις της Διεθνούς νομιμότητας και συζητάγαμε μόνο για Θράκη και Χάλκη.
Φαίνεται όμως πως οι διαπρύσιοι υπερασπιστές των εθνικών μας συμφερόντων εξαντλήθηκαν να παριστάνουν τους Μακεδονομάχους τη περίοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Και τώρα που έβγαλαν τη ΝΔ στη κυβέρνηση, γιατί αυτός ήταν ο στόχος, κατέβηκαν από το Βουκεφάλα και βγάλανε τις περικεφαλαίες.
Ορθώς λέω εγω.
Γιατί τα εθνικά μας θέματα οφείλουμε να τα αντιμετωπίζουμε με νηφαλιότητα.
Αλλά νηφαλιότητα δε σημαίνει και απάθεια.
Δε σημαίνει πλήρης αδράνεια.
Δε σημαίνει , σε καμία περίπτωση, σιωπή.
Όπως ανέφερε δεικτικά ο πρώην πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα πήγε πολύ καλά στη Νέα Υόρκη.
Και εξήγησε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός «μας υπενθύμισε ότι στο Μάτι είχαμε ένα ακραίο φαινόμενο και η τραγωδία οφείλεται στη κλιματική αλλαγή.
Μας υπενθύμισε, συναντώντας τον Zaev, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα.
Ιδίως τώρα που κατέβηκαν οι Μακεδονομάχοι από το Βουκεφάλα.
Μας υπενθύμισε ότι το προσφυγικό είναι μια ευρύτερη γεωπολιτική κρίση.
Μας υπενθύμισε, σε συνάντησή του με επενδυτές ότι η Ελλάδα με τη Συμφωνία για την αναδιάρθρωση του χρέους που πέτυχε το 18 έχει πλέον ένα καθαρό διάδρομο δεκαετίας.
Και εγώ θέλω να συγχαρώ τον Μητσοτάκη Νέας Υόρκης.
Γιατί είπε ακριβώς αυτά που έπρεπε να πει στη Νέα Υόρκη αν ήθελε να τον λάβουν στοιχειωδώς στα σοβαρά οι συνομιλητές του», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΝΔ ξέχασε τον Μητσοτάκη εσωτερικού που στα ίδια ακριβώς θέματα έλεγε ακριβώς τα αντίθετα τόσο χρόνια, προκειμένου να βγει πρωθυπουργός.
Όπως τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κ. Μητσοτάκης αμφφισβητούσε ότι η τραγωδία στο Μάτι οφείλονταν σε ακραίο φαινόμενο κλιματικής αλλαγής και έσκαβε με τα χεράκια του πάνω στις στάχτες με τους νεκρούς για να κατηγορήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Δηλαδή εδώ δεν είναι μόνο ο λαϊκισμός, η υποκρισία, η ψηφοθηρία.
Είναι και ότι μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας».

Οικονομία

Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε εκτενώς και στην οικονομία.
Όπως τόνισε, η κυβέρνηση ανακοίνωσε μείωση του φόρου επιχειρήσεων από το 28% στο 24% για το 2020.
Διερωτήθηκε ωστόσο, ποιος ωφελείται περισσότερο από αυτό, όταν το 90% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα είναι μικρές και πολύ μικρές, με κερδοφορία μικρότερη των 5.000 ευρώ;
Οι λίγες μεγάλες επιχειρήσεις με τα μεγάλα κέρδη, σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα.
Όσον αφορά τη ΔΕΗ, ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε ότι αμέσως μόλις ανέλαβε τα ηνία η Νέα Δημοκρατία, επιδόθηκε σε μια πρωτοφανή προσπάθεια απαξίωσης και υπονόμευσης της.
«Καταρρέει η ΔΕΗ ακούγαμε από τον κ. Χατζηδάκη σε καθημερινή βάση.
Ο στόχος προφανής: Να αυξήσουν τα τιμολόγια μετακυλώντας τα βάρη στους καταναλωτές και να πουλήσουν σε ιδιώτες ότι έχει τη μεγαλύτερη αξία.
Και ακούστε τώρα το ακόμα μεγαλύτερο φιάσκο.
Έρχεται η έκθεση του ορκωτού ελεγκτή της Ernst&Young για το πρώτο εξάμηνο του 19 και αποδεικνύει ότι τα μέτρα που είχαμε λάβει ως κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο ήταν αρκετά και ότι δε κινδυνεύει η εταιρεία.
Και τι κάνει ο αθεόφοβος ;
Αντί να ζητήσει συγνώμη για τη κινδυνολογία και να πάρει πίσω τις αυξήσεις στα τιμολόγια για 7 εκ καταναλωτές, βγαίνει και πανηγυρίζει ότι μέσα σε δύο μήνες, αυτός κατάφερε και έσωσε τη ΔΕΗ από τη χρεοκοπία.
Μιλάμε για θράσος απύθμενο.
Για εξαπάτηση συνειδητή», κατήγγειλε ο πρώην πρωθυπουργός.
Σχετικά με τα ΕΛΠΕ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή της να προχωρήσει σε πλήρη απόσυρση του δημόσιου από τα ΕΛΠΕ.
Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, «πρόκειται για μια απόφαση φτηνής εκποίησης μιας επιχείρησης με ιδιαίτερο βάρος για τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας.
Τα ΕΛΠΕ, είναι ακόμη μια περίπτωση που καταφέραμε να σώσουμε από τον όλεθρο, όπως τη ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ.
Το 2014, παρουσίαζαν περί τα 370 εκατ. ευρώ ζημίες.
Η τότε Διοίκηση, την οποία επανέφερε τώρα η Ν.Δ. μαζί με τον Όμιλο (ΠΕΤΡΟΛΑ -ΛΑΤΣΗ), οδηγούσαν την επιχείρηση σε αδιέξοδο. Σήμερα όμως τα ΕΛΠΕ αποτελούν έναν από τους πιο κερδοφόρος ομίλους στην Ελλάδα, με 60 % εξαγωγές».
Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, «αυτή την επιχείρηση τώρα επιθυμούν να εκποιήσουν στο χρηματιστήριο, δηλαδή με γελοίο αντίτιμο για το δημόσιο, προς όφελος του ιδιώτη.
Καθώς επίσης και την θυγατρική των εξορύξεων υδρογονανθράκων που σχεδιάσαμε να είναι 100% δημοσίων συμφερόντων».

Εργασιακά

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ειδική αναφορά στα εργασιακά, καταγγέλοντας ότι ο κος Βρούτσης ξηλώνει τα πάντα στο υπουργείο εργασίας, επαναφέροντας το εργασιακό καθεστώς της περιόδου των μνημονίων.
«Κατάργηση των βασικών αρχών που υποστηρίζουν την συλλογική διαπραγμάτευση,
Κατάργηση της αρχής της επεκτασιμότητας των κλαδικών συμβάσεων και την αρχής της ευνοϊκότερης ρύθμισης.
Οι επιχειρήσεις πλέον θα μπορούν να μην εφαρμόζουν τις όποιες κλαδικές συμβάσεις απομείνουν και να μειώνουν μισθούς και δικαιώματα κατά το δοκούν.
Το δικαίωμα μονομερούς προσφυγής στη διαιτησία περιορίζεται τόσο που ουσιαστικά καταργείται.
Και όλα τα παραπάνω θα οδηγήσουν δυστυχώς σύντομα σε μειώσεις μισθών τη στιγμή μάλιστα που και η προγραμματισμένη από την Κυβέρνησή μας αύξηση του κατώτατου μισθού 7%+7% τα επόμενα δυο χρόνια, έχει ήδη πεταχτεί στο καλάθι των αχρήστων«», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Novartis

O πρωθυπουργός έκανε λόγο για δήθεν σκευωρία για τη Novartis, σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να στρέψει εκεί το πολιτικό ενδιαφέρον.
«Μόνο που έτσι διακινδυνεύουν να ακυρώσουν το στόχο τους, δηλαδή τη συγκάλυψη του σκανδάλου.
Καθώς η προανακριτική θα είναι μια ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε όλοι ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία.  
Γιατί εδώ δε βρισκόμαστε απλά μπροστά σε μία αστεία απόπειρα συγκάλυψης και αποπροσανατολισμού από το υπαρκτό σκάνδαλο Novartis.
Αλλά για μια ξεκάθαρη επιχείρηση τρομοκράτησης των δικαστικών λειτουργών που ήδη έχουν ζητήσει την άσκηση ποινικής δίωξης ενός πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζουν τις έρευνες τόσο για δύο κορυφαία στελέχη της ΝΔ, όσο και για δεκάδες μη πολιτικά πρόσωπα», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Προσφυγικό

Όσον αφορά το προσφυγικό, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.
«Δε ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω.
«Αυτοί που μόλις λίγους μήνες πριν κατηγορούσαν ότι τους πρόσφυγες τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ξαφνικά ανακάλυψαν πως οι λόγοι είναι γεωπολιτικοί. Αυτοί που μας κατηγορούσαν ότι είμαστε αναποτελεσματικοί και δε τα καταφέρνουμε με τα κέντρα κράτησης στα νησιά, μόλις ανέλαβαν ξήλωσαν ανθρώπους κλειδιά στην ΕΛΑΣ για τη διαχείριση της κρίσης και είδαν τα νησιά μας να βουλιάζουν. Και καθυστέρησαν προγραμματισμένες δυο μήνες πριν μεταφορές ευάλωτων στην ενδοχώρα».
«Αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό»σχολίασε, «το χειρότερο είναι ότι ενώ τα έχουν κάνει θάλασσα, δεν αρκούνται στο να διορθώσουν τα λάθη τους και να εντείνουν τις προσπάθειές τους. Να εξηγήσουν στις τοπικές κοινωνίες που και οι ίδιοι με τη ρητορική τους βοήθησαν στο να βγάλουν ακραία ένστικτα, ότι το πρόβλημα είναι σύνθετο και θέλει δουλειά και υπομονή. Αντί έστω να αρκεστούν στη σιωπή των ΜΜΕ που δε διογκώνουν ακόμη περισσότερο το πρόβλημα και τις αντιδράσεις, Αυτοί τι κάνουν;
Το μόνο πράγμα που έχουν μάθει να κάνουν καλά: Επικοινωνιακή πολιτική.
 Και για να πάρουν τα φώτα της δημοσιότητας από τη Μόρια και από τη Νέα Καβάλα, αντί να επιχειρούν στο πεδίο της κρίσης, επιχειρούν στα αγαπημένα τους Εξάρχεια.
Για να θρέψουν τη κοινή γνώμη και ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας που θεωρούν προνομιακό τους εκλογικό κοινό.
Θέλω να τους προειδοποιήσω :
Το προσφυγικό δεν είναι ζήτημα καλής ή κακής επικοινωνίας.
Το προσφυγικό δεν αντιμετωπίζεται με κόλπα. Και δεν είναι μια αφηρημένη έννοια.
Πρόκειται για μάνες και παιδιά, αφορά σε ανθρώπους βασανισμένους.
Δεν αντιμετωπίζεται το ζήτημα με εκκενώσεις κτιρίων, αποκλείοντας παιδιά από τα σχολεία και την πρόσβαση στην υγεία.
Αυτές οι ενέργειες είναι και αχρείαστες και απάνθρωπες και επικίνδυνες.
Είναι οι ενέργειες και οι πολιτικές που έκαναν δημοφιλείς στις χώρες τους τον Όρμπαν και τον Σαλβίνι.
Μόνο που αυτοί έχουν καταγραφεί στην Ευρώπη ως πολιτικοί που διχάζουν τους λαούς τους και αμαυρώνουν το πρόσωπο του ευρωπαϊκού μας πολιτισμού».

Η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ -  Προσκλητήριο για την εγγραφή χιλιάδων νέων μελών

Όσον αφορά την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο ΑΛέξης Τσίπρας εισηγήθηκε «με πλήρη επίγνωση αλλά και κατανόηση των εύλογων ερωτημάτων και προβληματισμών» το άνοιγμα του κόμματος
 «Ας μη φοβηθούμε να ανοίξουμε, να μεγαλώσουμε, να αλλάξουμε.
Ας μη φοβηθούμε να εμπιστευτούμε τον κόσμο που τόσες φορές μας εμπιστεύτηκε.
Και ας εργαστούμε χωρίς καχυποψίες και με ανοιχτή καρδιά ώστε το επικείμενο συνέδριο 3Ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ένα ιστορικό συνέδριο για την Αριστερά στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Ένα συνέδριο τομής μέσα στη συνέχεια μιας συναρπαστικής πορείας ενός κόμματος που έχει συνηθίσει να είναι σε διαρκή κίνηση και διαρκή αλλαγή.
Η ενεργή εμπλοκή τόσο των σημερινών μελών του ΣΥΡΙΖΑ και των συντρόφων-ισσών που συμμετέχουν στην Προοδευτική Συμμαχία, αλλά και η προσέλκυση εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που μας στήριξαν στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, αποτελεί την πρώτη και βασική  προϋπόθεση επιτυχίας του εγχειρήματός μας», τόνισε.
Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε να ξεκινήσει άμεσα μια μεγάλη καμπάνια εγγραφής νέων μελών.
Τόσο δια ζώσης όσο και μέσω του διαδικτύου.
Μια μεγάλη καμπάνια που στη βάση μιας κοινής διακήρυξης – Προσκλητήριου ένταξης στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, θα έχει σαν στόχο τη δημιουργία ενός κόμματος, μαζικού, ανοιχτού, συμμετοχικού στη πορεία προς το 3ο Συνέδριό του. 
Σε αυτή τη κατεύθυνση ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε να συγκροτηθεί άμεσα μια Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης.
Με τη συμμετοχή των μελών της ΚΕ μας Επιτροπής αλλά και στελεχών συντρόφων-ισσών από την Προοδευτική Συμμαχία και τον ευρύτερο αριστερό και προοδευτικό χώρο.
Αυτή η ΚΟΕΑ θα έχει την ευθύνη για όλη τη πορεία της ανασυγκρότησης από εδώ και στο εξής.
Για τη έγκριση των πολιτικών κειμένων, των διαδικασιών, της οργανωτικής δουλειάς.
Και στα πλαίσια αυτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να δημιουργηθεί ένα διευρυμένο οργανωτικό γραφείο, καθώς και μια Επιτροπή Προγράμματος.
Στο πλαίσιο αυτής της πολύ σύνθετης και σημαντικής δουλειάς, όπως τόνισε, ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε ως συντονιστή τον Γιώργο Σταθάκη και την οργάνωση ενός διεθνούς συνεδρίου, το οποίο θα αποτιμήσει την κυβερνητική εμπειρία της Πρώτης φοράς.
«Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Νομίζω ότι η διήμερη συζήτηση της ΚΕ είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια.
Τα μάτια και οι προσδοκίες του κόσμου που μας στήριξε και μας εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια είναι στραμμένα επάνω μας.
Είμαι βέβαιος ότι δε θα τους απογοητεύσουμε.
Αλλά θα δουλέψουμε σκληρά όχι μόνο να κάνουμε πράξη το μετασχηματισμό και την αναβάθμιση της πολιτικής λειτουργίας του Κόμματος,
¨Όχι μόνο για να εντάξουμε χιλιάδες νέα μέλη
 αλλά και για να αναζωογονήσουμε το περιεχόμενο της κομματικής ζωής και λειτουργίας,
ώστε να γίνουμε πραγματικά κόμμα των μελών.
Ανοιχτό, συμμετοχικό, δημοκρατικό.
Και πιστέψτε με, πιο βαθιά αριστερό.
Γιατί όσο πιο μαζικό, όσο πιο ανοιχτό στο λαό, τόσο πιο αριστερό θα είναι το κόμμα μας.
Γιατί η αριστερά δε βρίσκεται στις κλειστές πόρτες των συνεδριάσεων των πεφωτισμένων.
Άλλα στους πολλούς, απλούς, λαϊκούς, καθημερινούς ανθρώπους.
Ας τους πείσουμε λοιπόν να πάρουν το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους.
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιδιοκτήτες, παρά μόνο αυτούς που τον στηρίζουν», κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΝΔ: Ψεύτης και χαιρέκακος ο Τσίπρας

Άμεση και σκληρή είναι η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Το κυβερνών κόμμα χαρακτηρίζει ψεύτη και χαιρέκακο τον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

H ανακοίνωση της ΝΔ:

Ο κ.Τσίπρας θυμίζει καθημερινά πόσο ψεύτης και χαιρέκακος είναι.
Εφθασε στο σημείο να χαίρεται για τη ματαίωση της προγραμματισμένης συνάντησης του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, λόγω των εξελίξεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κάνει πως δεν άκουσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλες τις επαφές και σε όλες τις ομιλίες του θέτει το ζήτημα του τερματισμού των παράνομων τουρκικών ενεργειών στην κυπριακή ΑΟΖ.
Όσο για το Μάτι, μη ζητά εξιλέωση διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Για το θέατρο που έπαιζε όταν ήξερε για τους νεκρούς και για τις στημένες συνεντεύξεις δεν φταίει η κλιματική αλλαγή.
Ο αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης