Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπό έρευνα για υπόθεση διαπλοκής ο Boris Johnson από την περίοδο που ήταν δήμαρχος Λονδίνου

Υπό έρευνα για υπόθεση διαπλοκής ο Boris Johnson από την περίοδο που ήταν δήμαρχος Λονδίνου
Η αναφορά έγινε μετά από καταγγελίες που δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά, στην εφημερίδα «The Sunday Times» και για την περίοδο που ο Johnson ήταν δήμαρχος
Η δημοτική αρχή στο Λονδίνο ανακοίνωσε ότι ανέφερε τον πρωθυπουργό Boris Johnson στην αρμόδια υπηρεσία της βρετανικής αστυνομίας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής έρευνας, σχετικά με καταγγελίες κι αναφορικά με ανάρμοστη συμπεριφορά του και την εμπλοκή μιας Αμερικανίδας επιχειρηματία, την περίοδο που ο ίδιος ήταν δήμαρχος του Λονδίνου.
Η αρμόδια αρχή (Greater London Authority -GLA)  ανέφερε ένα «ζήτημα συμπεριφοράς» σχετικά με τον Johnson στο Ανεξάρτητο Γραφείο Συμπεριφοράς της Αστυνομίας (IOPC), το οποίο διερευνά σχετικές καταγγελίες.
Η αναφορά έγινε μετά από καταγγελίες που δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά, στην εφημερίδα «The Sunday Times» και για την περίοδο που ο Johnson ήταν δήμαρχος.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός φέρεται ότι δεν γνωστοποίησε τις σχέσεις του με την επιχειρηματία Jennifer Arcuri η οποία είχε λάβει δημόσιες χρηματοδοτήσεις χιλιάδων λιρών.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης