Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bolton (πρώην σύμβουλος Trump): Η Βόρεια Κορέα δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τα πυρηνικά όπλα

Bolton (πρώην σύμβουλος Trump): Η Βόρεια Κορέα δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τα πυρηνικά όπλα
Ο Kim Yong Un δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει εθελοντικά τα πυρηνικά όπλα
Ο πρώην, κακήν κακώς αποπεμφθείς, σύμβουλος του Donlad Trump, John Bolton, θεωρεί πως η Βόρεια Κορέα δεν έχει καμία πρόθεση να παραδώσει τα πυρηνικά της όπλα και η Πιονγιάνγκ επωφελείται από την αποστασιοποίηση της Ουάσιγκτον.
"Φαίνεται σαφές ότι η Βόρεια Κορέα δεν έχει λάβει στρατηγική απόφαση να εγκαταλείψει τα πυρηνικά της όπλα. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι το αντίθετο είναι η αλήθεια ", δήλωσε στο Κέντρο Κέντρου Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών της Ουάσινγκτον ο Bolton.
Υπό τις παρούσες συνθήκες, δήλωσε ο Bolton, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un "δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει εθελοντικά τα πυρηνικά όπλα".
Ο Bolton είχε πείσει τον πρόεδρο Trump να μην πιέσει τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, παρά τις διπλωματικές προσπάθειες. Ο Bolton προειδοποιεί την Ουάσιγκτον για τους χειρισμούς της στο θέμα.
"Ο χρόνος λειτουργεί εναντίον εκείνων που αντιτίθενται στη διάδοση των πυρηνικών όπλων και μια χαλαρή στάση στο χρόνο είναι ένα πλεονέκτημα για τους συμπατριώτες της Βόρειας Κορέας και του Ιράν", ανέφερε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης