Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Ρ. Αικατερινάρη ως βασικός μέτοχος των ΕΛΤΑ (ΤΑΙΠΕΔ) δεν πήγε στη ΓΣ η οποία αναβλήθηκε

tags :
Η Ρ. Αικατερινάρη ως βασικός μέτοχος των ΕΛΤΑ (ΤΑΙΠΕΔ)  δεν πήγε στη ΓΣ η οποία αναβλήθηκε
Στον…«αέρα» η σημερινή (30/9) γενική συνέλευση των ΕΛΤΑ
Η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών Περιουσίας κ. Ράνια Αικατερινάρη κατάφερε το ακατόρθωτο ως βασική  μέτοχος των ΕΛΤΑ να μη παρουσιαστεί στη γενική συνέλευση των μετοχών καθώς δεν είχε προτάσεις με βάση την ημερήσια ατζέντα.
Πρώτη φορά στην ιστορία  των ΕΛΤΑ δόθηκε σιωπηρή παράταση αφού δεν ήταν σε θέση να προσδιοριστούν οι λόγοι αναβολής της γενικής συνέλευσης και ο προσδιορισμό της  με νέα ημερομηνία.
Η βασικός μέτοχος λειτούργησε λες και είναι διαχειρίστρια πολυκατοικίας που ανοίγει και κλείνει  τη γενική συνέλευση κατά  το δοκούν παραβιάζοντας την ελληνική νομοθεσία. 
Έγκυροι νομικοί κύκλοι λένε ότι τίθεται θέμα εγκυρότητας της  ΓΣ.
Σύμφωνα  με πληροφορίες το πρόβλημα πιθανόν προέκυψε διότι δεν  βρέθηκε πρόθυμος διευθύνοντας σύμβουλο να αναλάβει τα ηνία  των ΕΛΤΑ σε μία κρίσιμη στιγμή για την εταιρεία σηματοδοτώντας ότι η  συνεργασία με τη κυρία του ΣΎΡΙΖΑ δεν είναι εύκολη υπόθεση  και όσες προτάσεις έγιναν  δόθηκαν αρνητικές απαντήσεις.
Όταν θα έρθει η ώρα  να γίνει  η ΓΣ  θα είναι αρκετά περίεργο για τον  πρόεδρο και γραμματέα της  συνέλευσης που θεωρούν ως δεδομένο ότι το ημερολόγιο για τα ΕΛΤΑ σταμάτησε στις 30 Σεπτεμβρίου ανεξάρτητα είμαστε στο μήνα Οκτώβριο.
Τα ΕΛΤΑ  με βάση τη νομοθεσία  ήταν υποχρεωμένα να δωσουν στη δημοσιότητα  τα οικονομικά αποτελέσματα του 2018 τα οποία  όμως πρώτα πρέπει να εγκριθούν από τη  γενική συνέλευση των μετοχών που δεν έγινε ποτέ.

Ν.Θ.  
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης