Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Matrix Βroker at Lloyd’s: Επαναπροσδιορίζει την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και διευρύνεται σε Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα - Κρήτη

tags :
Matrix Βroker at Lloyd’s: Επαναπροσδιορίζει την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και διευρύνεται σε Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα - Κρήτη
Ο κ. Τσεσμετζόγλου επεσήμανε  την αλλαγή του επενδυτικού κλίματος για την Ελλάδα
Όραμα της MATRIX είναι το χτίσιμο ενός οργανισμού που θα επαναπροσδιορίσει τη διαμεσολάβηση, θα δημιουργεί συνεχώς νέες θέσεις εργασίας και θα επιστρέφει μεγάλη αξία στους πελάτες, στους συνεργάτες, στα στελέχη και στους μετόχους του.
Αυτό επεσήμανε ο διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου MATRIX,  Δημήτρης Τσεσμετζόγλου στο περιθώριο της 21ης  Συνάντησης Ασφαλιστών – Αντασφαλιστών στην Ύδρα, απευθύνοντας ταυτόχρονα ανοιχτή πρόσκληση σε νέες συνεργασίες και συνέργειες.
Ο κ. Τσεσμετζόγλου, κατά την εκδήλωση δικτύωσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στον Ναυτικό Όμιλο, στην οποία η MATRIX Βroker at Lloyd’s συμμετείχε ως χορηγός και επίσημος διοργανωτής, επεσήμανε  την αλλαγή του επενδυτικού κλίματος για την Ελλάδα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι εκεί που προσπαθούσαμε να πείσουμε τους ξένους να επενδύσουν στην ελληνική αγορά, τώρα προσπαθούμε να διαχειριστούμε το έντονο ενδιαφέρον που δείχνουν για την αγορά μας.
Υποστήριξε επίσης, ότι σκοπός όλων θα πρέπει να είναι η διεύρυνση της ασφαλιστικής αγοράς σε ένα οικονομικό περιβάλλον στο πλαίσιο του οποίου η δημιουργία ισχυρότερων και μεγαλύτερων παικτών διαμεσολάβησης δείχνει ολοένα και πιο αναγκαία και επιτακτική.
Κατά την εκδήλωση στο Ναυτικό Όμιλο η MATRIX καλωσόρισε τους συνέδρους με ένα βιβλίο - αφιέρωμα στις μεγαλύτερες και ιστορικότερες εξαγορές και συγχωνεύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο διεθνές επιχειρηματικό στερέωμα, αλλά και στον παγκόσμιο και ελληνικό ασφαλιστικό χάρτη.
Στο βιβλίο γίνεται αναφορά και στην πρόσφατη εξαγορά της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕΣΙΤΕΣ Α.Ε. από τη MATRIX, που αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, σε στρατηγική συμμαχία με τον Όμιλο Howden, έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους ομίλους διαμεσολάβησης διεθνώς. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες στρατηγικές αποφάσεις για τον ελληνικό ασφαλιστικό κλάδο και ορόσημο στην 16ετή ιστορία του Ομίλου MATRIX Insurance & Reinsurance Brokers.
Με αυτή τη σημαντική επιχειρηματική κίνηση, ο Όμιλος MATRIX προχωρά στο κτίσιμο ενός πρότυπου οργανισμού ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής διαμεσολάβησης έχοντας εμπλουτίσει το ανθρώπινο δυναμικό του με εξειδικευμένα στελέχη της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕΣΙΤΕΣ και κορυφαία στελέχη της αγοράς, αλλά και με επέκταση την ελληνικής παρουσίας του με γραφεία στη Θεσσαλονική και εκπροσώπους σε Ιωάννινα και Κρήτη.
Την δυναμική και εξειδικευμένη ομάδα της MATRIX, στελεχώνουν μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Καλούδης – ομαδικές ασφαλίσεις, ο Αλέξης Γαβριήλογλου -πιστώσεις & εγγυήσεις, ο Παναγιώτης Σουρμελής – marine, ο Διονύσης Κατσικόπουλος και ο Μάρκος Τρικούπης – senior brokers, ο Χάρης Παζαχαρίας -senior relationship manager, o Κωνσταντίνος Ντζούνης – IT analyst και πολλοί ακόμη αξιόλογοι επαγγελματίες με γνώση, εμπειρία και πελατοκεντρικό προσανατολισμό.

Αντώνης Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης