Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Dell: Νέος country manager για Ελλάδα και Κύπρο

tags :
Dell: Νέος country manager για Ελλάδα και Κύπρο
Dell: Νέος country manager για Ελλάδα και Κύπρο
Η Dell Technologies ανακοινώνει την τοποθέτηση του Aleksandar Preradovic στη θέση του Country Manager για Ελλάδα, Μάλτα και Κύπρο, την οποία αναλαμβάνει σήμερα, 1η Οκτωβρίου, 2019.
Οι ευθύνες του κυρίου Preradovic ως Country Manager καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Dell Technologies στην περιοχή.
Μεγαλύτερη έμφαση θα δοθεί στην υλοποίηση και διαχείριση των δραστηριοτήτων πωλήσεων, τη διερεύνηση νέων ευκαιριών στην αγορά και τον προσδιορισμό των απαιτούμενων ενεργειών για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Dell με νέα δυναμική, καθώς και τη δημιουργία ανάπτυξης για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.
Ο Aleksandar Preradovic διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των πωλήσεων και της ηγεσίας, σε πολλαπλούς λειτουργικούς τομείς, όπως BDM, διαχείριση πωλήσεων καναλιού, και περιφερειακή διαχείριση. Διαθέτει ισχυρή πεποίθηση στον ανθρώπινο παράγοντα και την τεχνολογία, κατάγεται από τη Σερβία, αλλά πάντα αποκαλεί την Αθήνα το σπίτι του, αφού διαμένει εδώ τα τελευταία 19 χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης