Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τα 3 τρισ. δολάρια θα αγγίξουν τα κέρδη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας μέχρι το 2024

tags :
Τα 3 τρισ. δολάρια θα αγγίξουν τα κέρδη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας μέχρι το 2024
Οι online πωλήσεις σε ταξίδια θα αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο ποσοστό (52%)
Η παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία αναμένεται να φθάσει τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια και να αυξηθεί κατά 3,3% έως το 2024, σύμφωνα με νέα έρευνα της Euromonitor International.
Συγκεκριμένα:
Οι online πωλήσεις σε ταξίδια θα αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο ποσοστό (52%).
Οι πωλήσεις κινητών τηλεφώνων θα αντιπροσωπεύουν το ένα τέταρτο όλων των κρατήσεων, καθώς ο κλάδος των ταξιδιών συνεχίζει τον ψηφιακό του μετασχηματισμό.
“Η ταξιδιωτική βιομηχανία έχει αντίκτυπο σε όλο το φάσμα των καταναλωτών, καθώς οι καταναλωτές εκτιμούν όλο και περισσότερο εμπειρίες, όπως το ταξίδι”, σχολιάζει η Caroline Bremner, διευθύντρια της ταξιδιωτικής βιομηχανίας στο Euromonitor International.
“Οι καταναλωτές δίνουν προτεραιότητα στις εμπειρίες σε σχέση με τα υλικά αγαθά.”
Ο εγχώριος τουρισμός γίνεται δημοφιλής, επηρεασμένος κυρίως από την αύξηση των εισοδημάτων στις αναδυόμενες αγορές.
Ειδικότερα:
Αναμένεται να αυξηθεί σε 8% ετησίως, φθάνοντας τα 19 δισεκατομμύρια ταξίδια μέχρι το 2024, σε σύγκριση με τις διεθνείς αφίξεις, που αναμένεται να φθάσουν τα 1,8 δισεκατομμύρια ταξίδια.
Οι καινούργιες ταξιδιωτικές τάσεις που εντοπίστηκαν από την Euromonitor, μπορούν να βοηθήσουν στην κατανόηση των αλλαγών στη συμπεριφορά των καταναλωτών, που επηρεάζουν όλες τις χώρες και τις βιομηχανίες παγκοσμίως », καταλήγει η Bremner.
Η Euromonitor International θα αποκαλύψει την έκθεση «Megatrends Shaping the Future of Travel: 2019 Edition» στην παγκόσμια ταξιδιωτική αγορά του Λονδίνου, 5 Νοεμβρίου 2019.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης