Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρωινό με το ζεύγος Μητσοτάκη και επίσκεψη στη Μητρόπολη Αθηνών του ζεύγους Pompeo

Πρωινό με το ζεύγος Μητσοτάκη και επίσκεψη στη Μητρόπολη Αθηνών του ζεύγους Pompeo
Ολοκληρώνει ο M.Pompeo σήμερα (6/10) την επίσκεψή του στην Αθήνα
Την επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα ολοκληρώνει σημερα, Κυριακή 6/10, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, M. Pompeo.
Ο M. Pompeo, μαζί με τη σύζυγό του, σήμερα, τελευταία ημέρα στην Αθήνα, πήρε πρωινό με το ζεύγος Μητσοτάκη, πήγε στη Μητρόπολη Αθηνών και  περιηγήθηκε στην Πλάκα.    
Στον καθεδρικό ναό των Αθηνών έφτασε στις 10 το πρωί της Κυριακής 6/10 ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, M. Pompeo, μαζί με τη σύζυγό του, προκειμένου να εκκλησιαστούν.
Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο προϊστάμενος του μητροπολιτικού ναού πατέρας, Θωμάς Συνοδινός, τους ξενάνησε στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, το οποίο βρίσκεται δίπλα από τη μητρόπολη.
Στη συνέχεια ο M. Pompeo με τη σύζυγό του πραγματοποίησανπερίπατο στην περιοχή της Πλάκας.
 
Πρωινό με το ζεύγος Μητσοτάκη

Πρωινό με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα, είχε  ο M. Pompeo και η σύζυγός του σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, σε συνέχεια των επίσημων συνομιλιών, αντήλλαξαν απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια του πρωινού που πήραν σε εστιατόριο στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, με θέα της Ακρόπολης.
Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης έδειξε στον M. Pompeo το υπό κατασκευή κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης, το οποίο όπως είναι  γνωστό, πρόκειται να εγκαινιαστεί την 25η Μαρτίου του 2021 για τον εορτασμό των 200ων ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης