Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Στάση αναμονής με επιλεκτικές τοποθετήσεις περιμένουν οι αναλυτές – «Κλειδί» ο τζίρος

tags :
ΧΑ: Στάση αναμονής με επιλεκτικές τοποθετήσεις περιμένουν οι αναλυτές – «Κλειδί» ο τζίρος
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν εκτός από τις τράπεζες και οι μετοχές των Lamda Dev. και Aegean Airlines μετά τη χθεσινή «συμμαχία» για το project του Ελληνικού
Συνέχιση της στάσης αναμονής από τους επενδυτές περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση, ενώ εκτιμούν πως οι επιλεκτικές τοποθετήσεις θα συνεχιστούν.
Προϋπόθεση για την αλλαγή στάσης των επενδυτών είναι η αύξηση του όγκου των συναλλαγών, ο οποίος παραμένει χαμηλός στις τελευταίες συνεδριάσεις.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν εκτός από τις τράπεζες και οι μετοχές των Lamda Dev. και Aegean Airlines μετά τη χθεσινή «συμμαχία» για το project του Ελληνικού.
Η Aegean σε μία συμβολική κίνηση με ιδιαίτερη σημασία θα αγοράσει τις ίδιες μετοχές της Lamda σε τιμή μεταξύ 6,5 ευρώ και 7 ευρώ.

Euroxx
Περιμένουμε η μεταβλητότητα να συνεχιστεί. Καταλύτης θα ήταν μία αύξηση του όγκου των συναλλαγών.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να συνεχίσει τη συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση στην αγορά.

Beta
Οι όγκοι συναλλαγών δείχνουν στάση αναμονής ενώ οι επενδυτές μπορεί να συνεχίζουν τις επιλεκτικές τους τοποθετήσεις στη σημερινή συνεδρίαση.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr  


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης