Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Η ΝΔ δεν χρειάζεται τις ψήφους μας για να προχωρήσει σε προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο

Παππάς: Η ΝΔ δεν χρειάζεται τις ψήφους μας για να προχωρήσει σε προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο
Χαιρόμαστε με την κίνηση αυτή, θα δοθεί η ευκαιρία στο πανελλήνιο να ακούσει από πρώτο χέρι τι έχει συμβεί είπε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι η ΝΔ δεν χρειάζεται τις ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για να προχωρήσει στη σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά του τέως υπουργού Δικαιοσύνης, Δ. Παπαγγελόπουλου για την υπόθεση της Novartis διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππάς.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Παππάς είπε θα ήταν τουλάχιστον αλλοπρόσαλλο να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να ψηφίσει ένα κείμενο που θα λέει ότι ήμασταν σκευωροί στην υπόθεση αυτή.
«Η ΝΔ δεν χρειάζεται τις δικές μας ψήφους για να προχωρήσει.
Χαιρόμαστε που κάνει αυτή την κίνηση διότι θα δοθεί η ευκαιρία στο πανελλήνιο να ακούσει από πρώτο χέρι ξανά τι έχει συμβεί σε αυτή την υπόθεση» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος παρέπεμψε στην ομιλία του κ.Παπαγγελόπουλου.
«Να περιμένουμε να δούμε τι θα πει και πώς θα τα εξηγήσει ο κ. Παπαγγελόπουλος, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο όλης αυτής της ιστορίας επειδή έκανε εκείνη τη δήλωση έξω από το Μαξίμου» ανέφερε ο κ.Παππάς.
Σχετικά με το προσχέδιο του προϋπολογισμού, ο κ.Παππάς υποστήριξε ότι «το προσχέδιο του προϋπολογισμού έχει ένα καρφί που σου μπαίνει στο μάτι όταν το κοιτάς και αυτό είναι το ύψος των πλεονασμάτων το 3,5% σε αντιπαραβολή με το 2,5% που εμείς είχαμε κατακτήσει και οργανώσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης