Τελευταία Νέα
Διεθνή

Oktay (Τουρκία) σε Trump: Δεν είμαστε μια χώρα που συγκινείται από τις απειλές

Oktay (Τουρκία) σε Trump: Δεν είμαστε μια χώρα που συγκινείται από τις απειλές
Ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποίησε χθες (7/10/2019) την Τουρκία να μην κάνει εκτός ορίων στη Συρία, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα καταστρέψει την οικονομία της
Σαφές μήνυμα στον Αμερικανό πρόεδρο, Donald Trump, έστειλε η Τουρκία μέσω του αντιπροέδρου, Fuat Oktay, ο οποίος τόνισε ότι η Τουρκία δεν συγκινείται από τις απειλές. 
«Το μήνυμά μας προς τη διεθνή κοινότητα είναι καθαρό, η Τουρκία δεν είναι χώρα που συγκινείται από τις απειλές.
Όταν πρόκειται για την ασφάλειά της, η  Τουρκία, όπως τονίζει πάντοτε ο Πρόεδρός μας, καθορίζει τον δικό της δρόμο και τον ακολουθεί μόνη της.
Ποτέ, μα ποτέ δεν θα επιτρέψει τη δημιουργία διάδρομου τρομοκρατίας και κράτους τρομοκρατίας στα σύνορά της, όποιο και να είναι το τίμημα» είπε σε ομιλία του σε τελετή για την έναρξη της νέας ακαδημιακής χρονιάς.
Χθες -κι αφού άναψε το πράσινο φως στην Άγκυρα για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία- ο Trump απείλησε την Άγκυρα να μην ξεπεράσει τα όρια.
«Αν η Τουρκία κάνει κάτι που εγώ, με τη σπουδαία και ανυπέρβλητη σοφία μου, θεωρήσω ότι είναι εκτός ορίων, θα καταστρέψω και θα εξολοθρεύσω την οικονομία της Τουρκίας», ανέφερε ο Trump σε tweet του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης