Τελευταία Νέα
Διεθνή

Thomas Cook: Σώζονται 2.500 θέσεις εργασίας - Η Hays Travel αγοράζει καταστήματα της εταιρείας

tags :
Thomas Cook: Σώζονται 2.500 θέσεις εργασίας - Η Hays Travel αγοράζει καταστήματα της εταιρείας
Η Hays Travel αγοράζει τα 555 φυσικά καταστήματα της Thomas Cook στη Βρετανία
Έως και 2.500 θέσεις εργασίας θα μπορούσαν να σωθούν μετά την πώληση της αλυσίδας Thomas Cook του 555 ταξιδιωτικά γραφεία του Ηνωμένου Βασιλείου στο Hays Travel, μετά την κατάρρευση του ταξιδιωτικού γραφείου στα τέλη Σεπτεμβρίου 2019.
Η Hays Travel, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει εξαγοράσει όλα τα καταστήματα που κατέρρευσαν τα τουριστικά πρακτορεία και θα τα επανατοποθετήσει.
Η Hays διοικείται από τους συζύγους John και Irene Hays, η οποία ίδρυσε την εταιρεία το 1980. Υποσχέθηκαν να κρατήσουν "σημαντικό αριθμό" πρώην υπαλλήλων και επέμεινε ότι θα μπορούσαν να πετύχουν εκεί που η Thomas Cook είχε αποτύχει.
«Η Thomas Cook ήταν ένα πολύ αγαπημένο εμπορικό σήμα που απασχολούσε ταλαντούχους ανθρώπους», δήλωσε ο John Hays, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης. «Προσβλέπουμε να συνεργαστούμε με πολλούς από αυτούς».
Η ταξιδιωτική εταιρεία, η οποία θα έχει σχεδόν τετραπλασιαστεί σε μέγεθος μετά τη συμφωνία, δήλωσε ότι έχει ήδη προσλάβει 421 πρώην υπαλλήλους της Thomas Cook.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης