Τελευταία Νέα
Οικονομία

Εκδήλωση για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ιορδανία από ΕΒΕΑ, ΣΕΒ, Enterprise Greece

tags :
Εκδήλωση για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ιορδανία από ΕΒΕΑ, ΣΕΒ, Enterprise Greece
H ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων της Ελλάδας με την Ιορδανία και η αναζήτηση ευκαιριών συνεργασίας ήταν το αντικείμενο της ενημερωτικής εκδήλωσης στο ΕΒΕΑ
H ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων της Ελλάδας με την Ιορδανία και η αναζήτηση ευκαιριών συνεργασίας ήταν το αντικείμενο της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, στο ΕΒΕΑ.
Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με τον ΣΕΒ και τον Οργανισμό Enterprise Greece, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ιορδανίας στην Ελλάδα και του Υπουργείου Εξωτερικών, ενόψει της Επιχειρηματικής Αποστολής που διοργανώνουν οι ανωτέρω φορείς στην Ιορδανία, τον Νοέμβριο του 2019.
Τις εργασίες της εκδήλωσης άνοιξαν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΒΕΑ, κ. Μπάμπης Μωραΐτης και ο κ. Δημήτριος Δημητρίου, Μέλος Διοικητικής Επιτροπής και Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του ΕΒΕΑ. Εκ μέρους του ΣΕΒ απηύθυνε χαιρετισμό η κα Βίκυ Μακρυγιάννη και από το Enterprise Greece, ο κ. Χρήστος Σκούρας.
Στη συνέχεια η κα Ελένη Μιχαλοπούλου, Β3 Διευθύντρια για τις Διμερείς Οικονομικές Σχέσεις με Β. Αφρική, Μέση Ανατολή και χώρες του Κόλπου του Υπουργείο Εξωτερικών παρουσίασε το οικονομικό περιβάλλον και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναδύονται για τις ελληνικές επιχειρήσεις.
Τέλος, ο κ. Ashraf Khasawneh, Σύμβουλος Πρεσβείας της Ιορδανίας στην Ελλάδα, τόνισε ότι οι δύο χώρες έχουν μια μακρά ιστορία αρμονικής συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα και ότι υπάρχουν σημαντικές προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, δύο ελληνικές εταιρείες, η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ ΑΕΒΕ και η ABACOSM ΕΠΕ, μοιράστηκαν με το ακροατήριο την εμπειρία τους από την επιτυχή τους παρουσία στην αγορά της Ιορδανίας και ακολούθησε συζήτηση με τις υπόλοιπες ελληνικές επιχειρήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης