Συναινεί ο Κ. Δομαζάκης για διοίκηση κοινής αποδοχής στην Creta Farms

Συναινεί ο Κ. Δομαζάκης για διοίκηση κοινής αποδοχής στην Creta Farms
Tόσο ο κ. Εμ Δομαζάκις προσωπικά όσο και οι εντολοδόχοι του στην εταιρεία δυσχεραίνουν την είσοδο σε υποψήφιους επενδυτές, σύμφωνα με τον Κ. Δομαζάκη
Επιστολή προς την επικεφαλής των πιστωτών της Creta Farms, Εθνική Τράπεζα, έστειλε σήμερα ο Κ. Δομαζάκης, ώστε να ενημερώσει ότι συναινεί στην πρότασή τους για άρση του αδιεξόδου μέσω της τοποθέτησης διοίκησης κοινής αποδοχής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, "τα συμφέροντα της Creta Farm, των εργαζομένων και των μετόχων ήταν και παραμένουν πρώτη προτεραιότητά μου.
Στο πλαίσιο αυτό απέστειλα σήμερα επιστολή προς την επικεφαλής των πιστωτών Εθνική Τράπεζα στην οποία δηλώνω τη συναίνεσή μου στην πρότασή τους για άρση του αδιεξόδου μέσω της τοποθέτησης διοίκησης κοινής αποδοχής, όπως προφορικά δήλωσα και ενώπιον της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.  
Αναμένω τη συγκεκριμενοποίηση της πρότασης προκειμένου να αρθούν τα εμπόδια που έχουν προκύψει μετά τις ακατανόητες πρακτικές του κ. Εμ. Δομαζάκη και η εταιρία να λειτουργήσει στο μεταβατικό στάδιο έως την εύρεση επενδυτή.
Οφείλω να επισημάνω ότι τόσο ο κ. Εμ Δομαζάκις προσωπικά όσο και οι εντολοδόχοι του στην εταιρεία δυσχεραίνουν την είσοδο σε υποψήφιους επενδυτές, πλήττοντας την εξ εξελίξει διαδικασία ανάδειξης στρατηγικού επενδυτή.
Επιπλέον με δεδομένη τη θέση των τραπεζών σε σχέση με τη διοίκηση της Creta Farm αδυνατώ να αντιληφθώ από ποιον αντλεί το δικαίωμα ο κ. Εμ Δομαζάκις να παραμένει ως καταληψίας στην εταιρία", καταλήγει ο Κ. Δομαζάκης.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS