Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άνοδος για τη στερλίνα στα 1,2482 δολ. μετά τις θετικές δηλώσεις Tusk για το Brexit

Άνοδος για τη στερλίνα στα 1,2482 δολ. μετά τις θετικές δηλώσεις Tusk για το Brexit
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, Boris Johnson δεσμεύτηκε ότι θα υποβάλλει μια κοινά αποδεκτή λύση για το Brexit διατύπωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Donald Tusk

Άνοδο έναντι του ευρώ και του δολαρίου καταγράφει η στερλίνα, μετά τις θετικές δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου DonaldTusk για το Brexit.
Η στερλίνα ενισχύεται 0,3% στα 1,2482 δολ. ενώ έναντι του ευρώ σημειώνει άνοδο 0,3% στα 0,8814.
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, Boris Johnson δεσμεύτηκε ότι θα υποβάλλει μια κοινά αποδεκτή λύση για το Brexit διατύπωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Donald Tusk.
O Tusk, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο και αναφερόμενος στη συνάντηση που είχαν χθες ο Johnson με τον Ιρλανδό ομόλογο του Leo Varadkar, είπε σχετικά με το Brexit ότι μέχρι στιγμής το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει υποβάλλει μια ρεαλιστική και βιώσιμη πρόταση από τη Μ. Βρετανία.
«Εάν δεν υπάρξει καμία πρόταση έως σήμερα, τότε θα ανακοινώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ» είπε ο Tusk, επισημαίνοντας ότι η ΕΕ έχει λάβει ενθαρρυντικά μηνύματα από τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης