Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παραιτήθηκε η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης μετά την ρατσιστική επιστολή - Παραπέμπεται στο Πειθαρχικό της Οργάνωσης

Παραιτήθηκε η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης μετά την ρατσιστική επιστολή - Παραπέμπεται στο Πειθαρχικό της Οργάνωσης
Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης διατυπώνοντας την αντίθεσή της στη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ
Την παραίτησή της από τη θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, μετά το σάλο που προκάλεσε η ρατσιστική επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, έστειλε στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ η Φαίη Νικητοπούλου η οποία και έγινε δεκτή.
Η Φαίη Νικητοπούλου μετά την παραίτησή της παραπέμπεται και στο πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ καθώς τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες από τον Κανονισμό Λειτουργίας της Οργάνωσης πειθαρχικές διαδικασίες.
Αφορμή ήταν η επιστολή που έστειλαν προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, διατυπώνοντας την αντίθεσή της στη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.
Οπως ανέφεραν η παρουσία προσφύγων και μεταναστών «θα προσελκύσει εγκληματίες» και πως «ακόμη και ένας 15χρονος που έχει πολεμήσει, έχει στην πραγματικότητα ψυχή ανηλίκου; και συγκρίνεται με τα δικά μας 15χρονα;».
Η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης στην επιστολή της έκανε λόγο για το ενδεχόμενο εμφάνισης πανδημιών όπως η φυματίωση και η ευλογιά, ότι οι ανήλικοι μετανάστες θα πειράζουν σεξουαλικά τα κορίτσια γιατί «τις θεωρούν χαλαρών ηθών λόγω διαφορετικού ντυσίματος».
«Θα πρέπει κι εμείς για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας να τους φορέσουμε μαντίλες; Δεν θα δεχτούμε την αλλοίωση του πατρογονικού μας πολιτισμού» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης