Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Beta ΑΧΕ: Οι τράπεζες να έχουν αναλάβει τα ηνία της Αγοράς και να οδηγούν ψυχολογία και τιμές

tags :
Beta ΑΧΕ: Οι τράπεζες να έχουν αναλάβει τα ηνία της Αγοράς και να οδηγούν ψυχολογία και τιμές
Αποτελέσματα χρήσης Jumbo και εταιρικό ομόλογο Terna Energy θα τραβήξουν τα επενδυτικά βλέμματα
Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο σχόλιο της Beta ΑΧΕ, τεχνικά ο Γενικός Δείκτης έβγαλε στηρίξεις στις 820 μονάδες, αναλώνοντας χρόνο χωρίς να παραβιάσει κομβικές ζώνες τιμών.
Η εν εξελίξει αντίδραση έχει συμπαθητικά χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να την βάλουν σε μια πιο μεσοπρόθεσμη λογική.
Οι τζίροι δείχνουν αυξητική δυναμική και τα κλεισίματα γίνονται με συστηματική φροντίδα πάνω από το μέσον του εύρους της ημερήσιας διακύμανσης.
Η εικόνα θα γείρει πολύ υπέρ των αγοραστών σε υπέρβαση των 850 μονάδων όπου συγκλίνουν κινητοί μέσοι και ο MACD, ζώνη η οποία αποτελεί και το κυριότερο άμεσο πεδίο αντίστασης.
Σε ότι αφορά τους ταλαντωτές η ανάκαμψη τους από τα χαμηλά δείχνει ότι υπάρχει ένταση στην αντίδραση υποδηλώνοντας ένα χτίσιμο στο ρυθμό της ανόδου.
Συμπερασματικά αναμένουμε τον Γενικό Δείκτη να δοκιμάσει άμεσα νέα επίπεδα διαπραγμάτευσης κοντά στις 860 μονάδες με τις τράπεζες να έχουν αναλάβει τα ηνία της Αγοράς και να οδηγούν ψυχολογία και τιμές.
Την ερχόμενη Τρίτη η Jumbo ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσης καθώς και το τελικό μέρισμα το οποίο δεν αναμένεται να είναι χαμηλότερο από 44 λεπτά ανά μετοχή.
Tην ίδια ημέρα η Quest συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση για την έγκριση επιστροφής κεφαλαίου 14 λεπτών ανά μετοχή.
Ακόμα την Τρίτη θα υποβληθεί το προσχέδιο του προϋπολογισμού προς έγκριση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Την επόμενη ημέρα η Jumbo διατηρώντας την παράδοση έχει προγραμματίσει την ετήσια ενημέρωση των αναλυτών στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.
Στο διάστημα 16 με 18 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η Δημόσια Προσφορά εταιρικών ομολόγων επταετούς διάρκειας ύψους 120 έως 150 εκατ. ευρώ από την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.
Την ερχόμενη Παρασκευή τέλος λήγουν οι σειρές παραγώγων για τον μήνα Οκτώβριο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης