Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Θετική παραμένει η ψυχολογία – Στο επίκεντρο οι τράπεζες – Δεν αποκλείονται κινήσεις κατοχύρωσης κερδών

tags :
ΧΑ: Θετική παραμένει η ψυχολογία – Στο επίκεντρο οι τράπεζες – Δεν αποκλείονται κινήσεις κατοχύρωσης κερδών
Στο επίκεντρο εκτός από τις τράπεζες θα βρεθούν Τέρνα Ενεργειακή λόγω ομολόγου και Jumbo λόγω αποτελεσμάτων
Θετική παραμένει η ψυχολογία των επενδυτών λόγω της έγκρισης του σχεδίου Ηρακλής για τις τράπεζες με τους αναλυτές να περιμένουν μία ακόμη ανοδική συνεδρίαση ενώ δεν αποκλείονται κινήσεις κατοχύρωσης κερδών λόγω των σημαντικών βραχυπρόθεσμων κερδών των τελευταίων συνεδριάσεων.
Εκτός των τραπεζών στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η Τέρνα Ενεργειακή λόγω της έκδοσης ομολόγου έως 150 εκατ. ευρώ που ξεκινάει η δημόσια εγγραφή στις 16/10 αλλά και στα αποτελέσματα χρήσης της Jumbo τα οποία ανακοινώνονται αύριο 15/10 μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να δοκιμάσει τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με ήπιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών να είναι πιθανές ειδικά στις τράπεζες μετά τα πρόσφατα κέρδη.

Eurobank
Περιμένουμε το ανοδικό momentum από την προηγούμενη εβδομάδα να διατηρηθεί και στη σημερινή συνεδρίαση και γι΄αυτό περιμένουμε μία ακόμη ανοδική συνεδρίαση.

Beta
Η στήριξη από τη θετική ψυχολογία λόγω του σχεδίου Ηρακλής που πήρε έγκριση την περασμένη εβδομάδα θα κρατήσει το ενδιαφέρον για τις τράπεζες στο επίκεντρο οδηγώντας σε μία ακόμη ανοδική συνεδρίαση.

Γ.Κ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης