Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η L’ Artigiano υποστηρικτής της Digital Expo 2019

tags :
Η L’ Artigiano υποστηρικτής της Digital Expo 2019
Η L’ Artigiano υποστηρικτής της Digital Expo 2019
Το κορυφαίο τεχνολογικό event από το οποίο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η L’ Artigiano, η Έκθεση Digital Expo 2019 Powered by OMEN, που συνδιοργάνωσε το gamespace.gr και το MEDITERRANEAN COLLEGE, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
Ειδικότερα, η L’ Artigiano βρέθηκε στο επίκεντρο των νέων τεχνολογιών, προσφέροντας μια μοναδική online προσφορά στους επισκέπτες της έκθεσης, που φέτος ξεπέρασαν τις 20.000.
Όσοι παρευρέθηκαν στη Digital Expo 2019 Powered by OMEN έχουν κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για το Gaming, το Youtube, τη StartUp επιχειρηματικότητα και τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τις νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών καθώς και να δουν από κοντά αγαπημένους τους YouTubers, Influencers και καλλιτέχνες.
Ως δραστήριο μέλος της digital εποχής που διανύουμε, η L’ Artigiano προσέφερε σε πλήθος influencers τις λαχταριστές και αυθεντικές πίτσες της, που αποτελούν μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Επιπλέον, δίνοντας το δικό της στίγμα στις «μάχες» μεταξύ αυτών που αγαπούν το gaming, διοργάνωσε ένα event battle με διαγωνισμό Pizza πάνω στη σκηνή, εντυπωσιάζοντας συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους.
Η L' Artigiano, που προσφέρει μοναδικές πίτσες με γεύση… Ιταλίας για περισσότερα από είκοσι χρόνια, επιλέγει να υποστηρίζει ενεργά δράσεις που αναδεικνύουν τις νέες τεχνολογικές τάσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της www.lartigiano.gr και βγείτε χορτασμένοι!     

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης