Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ΤΕΑ Interlife: Θα ασφαλίζει και τους διαμεσολαβητές

tags :
ΤΕΑ Interlife: Θα ασφαλίζει και τους διαμεσολαβητές
Η ασφαλιστική θα καταβάλει τις εισφορές των διαμεσολαβούντων, που θα ζητήσουν να ενταχθούν σε αυτό
Την ασφάλιση στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ) της Interlife Ασφαλιστικής των διαμεσολαβητών ανακοίνωσε ο πρόεδρος και  Διευθύνων  Συμβούλος της Εταιρίας, Ιωάννης Βοτσαρίδης κατά την παρουσίαση στα στελέχη της εταιρίας του 20ου  - στη σειρά- Επαγγελματικού ταμείου.
Ο κ. Βοτσαρίδης επισήμανε ότι η ίδρυση και λειτουργία τους ΤΕΑ Ιnterlife ήταν μια απόφαση της εταιρίας που είχε ληφθεί πριν δύο χρόνια και γίνεται πράξη με στόχο να συμβάλει στις συνταξιοδοτικές παροχές τόσο των εργαζόμενων σε αυτή  όσο και των συνεργατών της ασφαλιστών.
Προέβλεψε ότι ο θεσμός της επαγγελματικής ασφάλισης στην Ελλάδα  θα αναπτυχθεί τα επόμενα και ο αριθμός των επαγγελματικών ταμείων από 20 που είναι σήμερα θα φτάσει τα 200, σημειώνοντας ότι η  Ιnterlife  έχει στόχο το ΤΕΑ να αναπτυχθεί παρέχοντας υψηλό επίπεδο προστασίας των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων του με απόλυτη διαφάνεια στην διαχείριση του.
Στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στην εταιρία και οι συνεργάτες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και είναι το δεύτερο επαγγελματικό ταμείο που ιδρύεται από ασφαλιστική εταιρία.
Σχετικά με την συμμετοχή σε αυτό των  ασφαλιστικών διαμεσολαβητών συνεργατών της εταιρίας η ασφαλιστική θα καταβάλει τις εισφορές των διαμεσολαβούντων, που θα ζητήσουν να ενταχθούν σε αυτό, υπό μορφή μπόνους βάση της παραγωγής. Για αυτό άλλωστε υπάρχει ειδική πρόβλεψη στον κανονισμό πωλήσεων της εταιρίας. Επίσης και οι ίδιοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να κάνουν και δικές τους έκτακτες καταβολές εισφορών σε αυτό.
Αναφέροντας ορισμένα στοιχεία από την πορεία της Interlife Ασφαλιστική τόνισε ότι, είναι 10η σε κέρδη σε σύνολο 34 ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα, 15η σε σύνολο 34 εταιριών στην παραγωγή ασφαλίστρων, 4η σε κέρδη σε  σύνολο 15 εταιριών με Ελληνική Μετοχική Σύνθεση και 5η, στο σύνολο αυτών των 15 εταιριών, σε παραγωγή ασφαλίστρων.   
Στην παρουσίαση του ΤΕΑ Interlife χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) Δρ. Χρήστος Π. Νούνης.
 
Αντ. Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης