Τελευταία Νέα
Διεθνή

BlackRock: Υποχώρησαν κατά -5% τα κέρδη για το γ΄ 3μηνο 2019, στα 1,12 δισ. δολ. - Στα 3,7 δισ. δολ. τα έσοδα

tags :
BlackRock: Υποχώρησαν κατά -5% τα κέρδη για το γ΄ 3μηνο 2019, στα 1,12 δισ. δολ. - Στα 3,7 δισ. δολ. τα έσοδα
Τα έσοδα της αμερικανικής τράπεζας κατέγραψαν άνοδο της τάξεως του +3,1% στα 3,7 δισ. δολ.
Πτώση σημείωσαν τα καθαρά κέρδη της BlackRock για το τρίτο τρίμηνο του 2019, όπως ανακοίνωσε σήμερα (15/10) η αμερικανική τράπεζα, με τα αποτελέσματα ωστόσο να αποδεικνύονται καλύτερα σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη της αμερικανικής τράπεζας υποχώρησαν κατά -5% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, στα 1,12 δισ. δολ. (7,15 δολ. ανά μετοχή), έναντι 1,22 δισ. δολ. (7,54 δολ. ανά μετοχή) το 2018, την ίδια στιγμή που οι αναλυτές προέβλεπαν ότι τα κέρδη ανά μετοχή θα διαμορφωθούν στα 6,96 δολ. ανά μετοχή.
Παράλληλα, τα έσοδα της BlacRock κατέγραψαν άνοδο της τάξεως του +3,1% στα 3,7 δισ. δολ. έναντι 3,58 δισ. δολ. το τρίτο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, ενώ τα λειτουργικά έσοδα αυξήθηκαν κατά +8% σε ετήσια βάση, στα 1,5 δισ. δολ.
«Τα έσοδα από τις υπηρεσίες τεχνολογίας αυξήθηκαν κατά +30% σε ετήσια βάση, λόγω της ανάπτυξης της πλατφόρμας Aladdin και της απόκτησης του eFront», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Larry Fink, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
«Το ολοκληρωμένο επενδυτικό λειτουργικό σύστημα της Aladdin εξουσιοδοτεί τις ψηφιακές προσφορές της BlackRock και επιτρέπει στους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων να μεγεθύνουν και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους», πρόσθεσε ο CEO της BlackRock.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης