Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Σε 6 νέες μισθώσεις ξενοδοχείων προχώρησε η HotelKeys του Ομίλου HotelBrain

tags :
Σε 6 νέες μισθώσεις ξενοδοχείων προχώρησε η HotelKeys του Ομίλου HotelBrain
Τα 6 νέα καταλύματα που εντάχθηκαν στο χαρτοφυλάκιο της HotelKeys είναι συνολικής δυναμικότητας 522 κλινών
Η HotelKeys του Ομίλου HotelBrain, εμπλουτίζει το πορτφόλιο της με νέα μισθωμένα ξενοδοχεία, ακολουθώντας το στρατηγικό της πλάνο να φτάσει τις 10.000 κλίνες συνολικά, τα επόμενα 3 χρόνια.
Πρόσφατα εντάχθηκαν 6 νέα καταλύματα στο χαρτοφυλάκιο της, συνολικής δυναμικότητας 522 κλινών.
Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα ξενοδοχείο στην Παροικιά της Πάρου (95 κλίνες), δύο στο Ρέθυμνο της Κρήτης (60 και 30 κλίνες), ένα συγκρότημα στη Νάξο (57 κλίνες), ένα ξενοδοχείο με ανεξάρτητα bungalows στη Ρόδο (130 κλίνες) και ένα ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης (150 κλίνες).

Ο Όμιλος HotelBrain
Ο ευρέως αναγνωρισμένος όμιλος HotelBrain, διαθέτοντας σχεδόν 20 χρόνια αποδεδειγμένης εμπειρίας στον ξενοδοχειακό τομέα, τα τελευταία 4 χρόνια μέσω της εταιρείας HotelKeys παρέχει λύσεις μίσθωσης, μεσοπρόθεσμης ή μακροπρόθεσμης διάρκειας.
Συγκεκριμένα η HotelKeys, έχοντας υιοθετήσει το μοντέλο εκμετάλλευσης ξενοδοχείων «white-flag», προβαίνει σε μισθώσεις ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα.
Με μεγάλη γεωγραφική διασπορά και πολύ διαφοροποιημένο τύπο μισθωμένων ακινήτων, ως προς το μέγεθος ή την τοποθέτηση τους στην αγορά, η εταιρεία πετυχαίνει τη μέγιστη λειτουργική απόδοση για κάθε μονάδα ξεχωριστά.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης