Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποια ξενοδοχεία παίρνει η Brown Hotels στην Ελλάδα

tags :
Ποια ξενοδοχεία παίρνει η Brown Hotels στην Ελλάδα
Στον έλεγχο της Brown Hotels έχει περάσει ήδη το ξενοδοχείο La Mirage, στην Ομόνοια
Η διεθνής αλυσίδα Brown Hotels, όπως αποκάλυψε πρώτο το tourismtoday , ξεκινά τη δραστηριοποίηση της στην Ελληνική ξενοδοχειακή αγορά στο τέλος του έτους, με επίσημη πρώτη την επαναλειτουργία του ιστορικού ξενοδοχείου Ακροπόλ στο κέντρο της Αθήνας.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη στον έλεγχο της Brown Hotels έχει περάσει και το ξενοδοχείο La Mirage, στην Ομόνοια.
Το ξενοδοχείο Ακροπόλ μετονομάζεται σε Brown Acropol, με στόχο να επανασυστήσει στην εγχώρια και παγκόσμια τουριστική αγορά την ιστορική περιοχή της Ομόνοιας.
Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και με επιρροές από την κοσμοπολίτικη δεκαετία του 1960, θα διαθέτει 165 δωμάτια, συνεδριακούς χώρους και rooftop bar restaurant με μοναδική θέα.
Τη θέση του Γενικού Διευθυντή στο Brown Acropol αναλαμβάνει ο Μανώλης Παπαδάκης.
O κ. Παπαδάκης είχε διατελέσει ως Γενικός Διευθυντής σε μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως οι Helios Hotels & Resorts, Chandris Hotels & Resorts, Sani Resort, Grecotel Hotels & Resorts.
Η Brown Hotels στελεχώνει το κεντρικό γραφείο της Ελλάδας με τα ακόλουθα διευθυντικά στελέχη: τη Δήμητρα Αρίδα ως Director of Sales & Marketing, το Διονύση Μαράτο ως Director of Human Resources και το Γιώργο Ξύδα ως Director of Finance.

Σχετικά με την Brown Hotels:
Η αλυσίδα Brown Hotels, με έδρα το Τελ Αβίβ, διαθέτει boutique hotels σε πολλές σημαντικές πόλεις του κόσμου.
Συγκεκριμένα, διαθέτει τα φημισμένα Brown TLV, Brown Beach House, Poli House και DAVE στο Τελ Αβίβ, καθώς και τα Villa Brown και Villa Ba’Moshava στην Ιερουσαλήμ.
Έχει επίσης ξενοδοχεία στην πόλη Τρογκίρ της Κροατίας, στην Κύπρο και τη Γερμανία, ενώ επεκτείνεται και στην Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η φιλοσοφία της Brown βασίζεται στη δέσμευση για άψογη εξυπηρέτηση, στην αυθεντικότητα, το άριστο design και τη σύγχρονη αισθητική.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης