Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Pylones Hellas απέσπασε το Bronze HR Award με το πρόγραμμα «be fIT»

tags :
Η Pylones Hellas απέσπασε το Bronze HR Award με το πρόγραμμα «be fIT»
Η Pylones Hellas απέσπασε το Bronze HR Award με το πρόγραμμα «be fIT»
H Pylones Hellas, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής προηγμένων λύσεων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με παρουσία 20 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, απέσπασε το bronze award στην κατηγορία Excellence in Workplace Well-being της 5ης ετήσιας διοργάνωσης των HR Awards.
Η εταιρεία συμμετείχε στον αναγνωρισμένο θεσμό του κλάδου διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, υποβάλλοντας την υποψηφιότητά της στην ενότητα "Health & Well-Being", με το πρόγραμμα "be fIT".
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων εκπαίδευσης, άσκησης και ευεξίας, το οποίο υλοποιείται εντός και εκτός των εργασιακών χώρων της εταιρείας, μέσα από ποικίλες δράσεις. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν ενδεικτικά:

- Εκπαιδεύσεις και παρουσιάσεις για τον υγιεινό τρόπο διατροφής, την εναλλακτική άσκηση, τη διακοπή του καπνίσματος και την παροχή Α’ βοηθειών.
- Παροχές που σχετίζονται με την άσκηση, χαλάρωση και ευεξία (προγράμματα γυμναστικής, ταξίδια, εισιτήρια για μουσικά και αθλητικά δρώμενα).
- Συμμετοχή σε αθλητικά events και διοργάνωση ενδοεταιρικών δραστηριοτήτων σχετικών με τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά (π.χ. ομάδα Spetsathlon, ping-pong charity tournament κ.α.).
- Διαμόρφωση recreation area στο εργασιακό χώρο που προσφέρει στους εργαζόμενους στιγμές χαλάρωσης και εκτόνωσης, συντελώντας στη διατήρηση καλού εργασιακού κλίματος.
- Οργάνωση συχνών διατροφικών παρεμβάσεων με παροχή υγιεινών snacks και καθιέρωση των "Eat IT - Brunch & Chat" ανά δεκαπενθήμερο.

Οι παραπάνω δράσεις στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, αξιολογήθηκαν θετικά από την επιτροπή απονομής των HR Awards της διοργανώτριας Boussias Communications. Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε μια εντυπωσιακή τελετή που έλαβε χώρα το βράδυ της 14ης Οκτωβρίου, σε ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Αθήνας.
Το βραβείο από πλευράς της Pylones Hellas παρέλαβαν η κα Νέλλη Δεδεμάδη, HR & Internal Branding Coordinator και ο κος Αλέξανδρος Βαφειάδης, Marketing Coordinator της εταιρείας, οι οποίοι τόνισαν ότι "…η εταιρεία έχει σχεδιάσει και εντάξει στον τρόπο λειτουργία της μια ολοκληρωμένη προσέγγιση "be fIT" σχετικά με την υγεία και το physical, emotional και social well-being των ανθρώπων της. Ενθαρρύνει συνεχώς τους εργαζόμενους να παρουσιάσουν προτάσεις σε ζητήματα που αφορούν την βελτίωση της καθημερινότητάς και του well being. Η πλειονότητα αυτών εφαρμόζονται με τρόπο που να προτρέπει όλους μας να παραμένουμε σωματικά και συναισθηματικά υγιείς μέσω μιας σειράς διαρκώς εξελισσόμενων δράσεων".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης