Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέος πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης ο Κ. Χατζημιχαήλ

tags :
Νέος πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης ο Κ. Χατζημιχαήλ
Αλεξανδρούπολη:Νέος πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος ο Κ. Χατζημιχαήλ
Η συγκρότηση σε σώμα, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης (ΟΛΑ), μετά την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 14 Οκτωβρίου, ήταν το μοναδικό θέμα της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ του Οργανισμού.
Το νέο ΔΣ της ΟΛΑ ΑΕ, μετά από ομόφωνη απόφαση διαμορφώθηκε ως εξής:
Πρόεδρος Δ.Σ. Κώστας Χατζημιχαήλ, διευθύνων σύμβουλος Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, μέλος, εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ, Χαραλάμπης Καραμανέας, μέλος, Γιάννης Φαλέκας, εκπρόσωπος Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης, εκπρόσωπος ΟΦΕ, Άνθιμος Μουσουνάκης, εκπρόσωπος εργαζομένων, Ελένη Δουλούδη.
Σε δηλώσεις του, μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, Κώστας Χατζημιχαήλ, δήλωσε πως η νέα διοίκηση αναλαμβάνει «σε μία εξαιρετικά ευνοϊκή για τη χώρα διεθνή συγκυρία, με αναβαθμισμένο και ενισχυμένο το ρόλο της». Δίνοντας ένα πρώτο στίγμα της νέας διοίκησης, σημείωσε πως σε αυτή τη συγκυρία, «ο Οργανισμός, αξιοποιώντας προσπάθειες ετών, πρόκειται να οδηγήσει με ασφάλεια τον λιμένα στην αξιοποίησή του, διασφαλίζοντας το εθνικό συμφέρον, σε απόλυτη συνάρτηση με το τοπικό». Διευκρίνισε ότι «ταυτόχρονα με τα μεγαλόπνοα σχέδια, που εν πολλοίς καθορίζονται από την κεντρική κυβέρνηση και τον μέτοχο και ανεξάρτητα από τις εξελίξεις, ο Οργανισμός θα στοχεύσει στη βελτίωση της λειτουργικότητας και της ελκυστικότητας του λιμένα της Αλεξανδρούπολης και θα επιδιώξει την ταχεία και αποτελεσματική επίλυση χρόνιων και μη προβλημάτων».      Συμπλήρωσε δε πως προτεραιότητα θα δοθεί και στην ταχεία επίλυση των ζητημάτων και των άλλων λιμένων του Οργανισμού, σε Σαμοθράκη και Μάκρη και στην περαιτέρω ανάδειξη και αξιοποίησή τους.
Από την πλευρά του ο κ. Χατζηκωνσταντίνου δήλωσε πως αναλαμβάνει τα καθήκοντά του με αίσθημα τιμής κι ευθύνης και δεσμεύτηκε πως σε στενή συνεργασία με τον πρόεδρο και τα λοιπά μέλη του ΔΣ, καθώς και με το προσωπικό της εταιρίας, θα δουλέψει σκληρά, έτσι ώστε οι πράξεις τους να τους δικαιώσουν στο τέλος της θητείας τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης